İstanbullu Gelin 59. Bölüm 2.fragman izle! Esma kumarhanede basıldı mı ? Esma'nın doğum günü

Olaylı doğum günün damga vurduğu İstanbullu Gelin 59. Bölüm 2.fragman izle! Esma kumarhanede polise yakalanıyor! Esma'nın doğum günü kutlaması izleme linki bu haberde...

Star'da yayınlanan İstanbullu Gelin'in 59. bölümünde Esma Boran'ın doğum günü felaket ama komik olaylarla son buluyor.  Esma'ya güzel bir doğum günü geçirtmek isteyen Süreyya ve kızlar çetesinin başına gelmeyen kalmıyor hem de Esma Sultan ile birlikte! Esmarator ne hallere düştü? İstanbullu Gelin 59. Bölüm 2.fragman izle! Esma kumarhanede polise yakalanıyor! Esma'nın doğum günü görüntüleri haberimizde derlendi.

İstanbullu Gelin 59. Bölüm 2.fragman izle! Esma kumarhanede basıldı mı ? Esma'nın doğum günü

Ülfet'in Esma'ya yönelik suçlamasına şahit olan Fikret, duyduklarını Faruk'a anlattı. Faruk ve Süreyya kendi aralarında duyarlı düşünerek durumu sindirmeye çalışırken, İpek kendi yöntemiyle soru işaretlerini ortadan kaldırmak istedi. İpek'in yaptırıp Faruk'un eline tutuşturduğu babalık testini gören Esma çileden çıktı. Acısını haykırarak çocuklarına hesap soran Esma, Garip'e sığındı. Garip'e evlenme teklif ederek izleyiciye küçük dilini yutturan Esma bu sahne ile bölümü kapatır. Dizinin yeni yayınlanan 59. bölüm 2. fragmanında gün Esma Sultan'ın doğum günü.

İstanbullu Gelin 59. Bölüm 2.fragman izle! Esma kumarhanede basıldı mı ? Esma'nın doğum günü - Resim : 2

Kayınvalidesine sürpriz yapan Süreyya, kızlar çetesi ile Esma Sultan'a baskın yapıyor. Doğum günü kutlamasına ikna olan Esma Boran, gecenin sonunda kumarhanenin penceresinden kaçmaya çalışır pozisyonda polise yakalanıyor.

İSTANBULLU GELİN 59. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLEYİN!

59. Bölüm
Garip’in yanında kalmayan Esma, kendisini konakta bulur. Garip, Esma’yı evlilik teklifine götüren olayları öğrendikten sonra hayalinin bu şekilde olmadığını belirtir. İyice hassaslaşmış olan Esma’ya bu son darbedir. Artık Garip’in yanında da kalmayan Esma kendisini konakta bulur. Bu sırada Ülfet de boş durmayarak aileye samimiyetini ispatlayan bir oyun oynar.

Esma’dan haber alamayan herkes panik içerisindedir. Faruk’un Esma’yı bulması ve eve döndürme isteği ise Esma tarafından kabul edilmez. Yeni yaşına yalnız gireceğini düşünen Esma’ya ise Süreyya güzel bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz Boran kadınlarını ve erkeklerini hiç beklemedikleri maceralara sürükleyecektir.

58. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, İstanbullu Gelin heyecanlı gelişmelerin üst üste yaşandığı yeni bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi oldu. Dizi, AB izleyici kitlesinde 6.09 izlenme oranı ve 16.15 izlenme payı ile ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.

Faruk ve Fikret yüzleşmesinin damga vurduğu gecede sürpriz gelişmeler yaşandı. Dilara, bebeğini Adem’den gizlediği için kendisiyle mücadele ederken, İpek ve annesinin hamlesi ise taşları yerinden oynattı. Esma Sultan’ın DNA raporuna tepkisi ağır oldu. Faruk’un elinde DNA raporunu gören Esma’nın tepkisi büyük oldu. Faruk ‘a tokat atan Esma, Garip’e evlenme teklif etti. İstanbullu Gelin her Cuma ,20.00’de Star’da yayınlanıyor.

Ülfet'in Esma'ya yönelik suçlamasına şahit olan Fikret, duyduklarını Faruk'a anlattı. Faruk ve Süreyya kendi aralarında duyarlı düşünerek durumu sindirmeye çalışırken, İpek kendi yöntemiyle soru işaretlerini ortadan kaldırmak istedi. İpek'in yaptırıp Faruk'un eline tutuşturduğu babalık testini gören Esma çileden çıkar. Acısını haykırarak çocuklarına hesap soran Esma, Garip'e sıüınır. Garip' e evlenme teklif ederek izleyiciye küçük dilini yutturan dizinin 59. bölüm 2. fragmanında gün Esma Sultan'ın doğum günü. Kayınvalidesine sürpriz yapan Süreyya, kızlar çetesi ile Esma Sultan'a baskın yapıyor. Doğum günü kutlamasına ikna olan Esma Boran, gecenin sonunda kumarhanenin penceresinden kaçmaya çalışır pozisyonda polise yakalanıyor. Olaylı doğum günün damga vurduğu 59.

İstanbullu Gelin 59. Bölüm 2.fragman izle! Esma kumarhanede basıldı mı ? Esma'nın doğum günü - Resim : 3


57. Bölüm
Süreyya ile Esma arasında büyük gerilim... Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur.

Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.


56. Bölüm
Esma ve Ülfet’in büyük yüzleşmesi... Faruk’un Adem yüzünden karakola alınması Fikret ve Faruk’u karşı karşıya getirirken, Süreyya ve Esma arasında da gerilime neden olur.

Dilara, Adem’i durdurmak için onunla konuşmayı kabul eder. Bu konuşma ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Ülfet, hiçbir fırsatı kaçırmayarak ataklarına devam eder, sırada Süreyya vardır. Esma, Ülfet’in oyunları karşısında daha fazla sessizliğini koruyamaz. Esma ve Ülfet yüzleşmesi, Fikret’in kırılma noktası olacaktır.

İstanbullu Gelin 59. Bölüm 2.fragman izle! Esma kumarhanede basıldı mı ? Esma'nın doğum günü ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin 59 bölüm 2. fragman yeni fragman izle esma kumarhanede basıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.