İstanbullu Gelin 58. bölüm fragman izle! 12 Ekim İstanbullu Gelin son bölüm

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümü Star TV izleyicilerinin karşısına çıktı. İstanbullu Gelin 58. bölüm fragman izle! 12 Ekim İstanbullu Gelin son bölüm! Detaylar bu haberde...

Star TV'nin başarılı dizisi İstanbullu Gelin'in 57. bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümünde neler yaşandı? Haftaya neler olacak? İstanbullu Gelin 58. bölüm fragman izle! 12 Ekim İstanbullu Gelin son bölüm görüntüleri ve yeni sahneler ile diziden bilgiler haberimizde yer alıyor. 

 İstanbullu Gelin 58. bölüm fragman izle! 12 Ekim İstanbullu Gelin son bölüm

İSTANBULLU GELİN 57. BÖLÜM İZLE!

 

İSTANBULLU GELİN 57. BÖLÜM ÖZETİ
Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur. Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.

İSTANBULLU GELİN 56. BÖLÜM
Faruk’un Adem yüzünden karakola alınması Fikret ve Faruk’u karşı karşıya getirirken, Süreyya ve Esma arasında da gerilime neden olur. Dilara, Adem’i durdurmak için onunla konuşmayı kabul eder. Bu konuşma ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Ülfet, hiçbir fırsatı kaçırmayarak ataklarına devam eder, sırada Süreyya vardır. Esma, Ülfet’in oyunları karşısında daha fazla sessizliğini koruyamaz. Esma ve Ülfet yüzleşmesi, Fikret’in kırılma noktası olacaktır.


İSTANBULLU GELİN 55. BÖLÜM
Boranlar, İstanbul’daki yeni hayatlarına adım atarlar. Bu durum tüm ailede olduğu gibi Ülfet için de farklı bir hayatın başlangıcıdır. Faruk, arkadaşı Okan’ın yanındaki yeni işine başlar ve sadece sıradan bir çalışan olmanın zorlukları karşı karşıyadır. Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuşur fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecektir. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başlar. Fevri bir davranışı ise Esma’yı Ülfet karşısında yerin dibine sokacaktır. Fikret içindeki Adem öfkesi ile mücadele etmenin yollarını ararken Adem de boş durmamaktadır. Adem, Ülfet ile yaptığı bir konuşma sonrasında Faruk Boran’ı zor duruma sokacak bir adım atar.

 

İSTANBULLU GELİN 54. BÖLÜM
Çöküş içinde olan Boranlar’da sular durulmuyor. Faruk, aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. Adem, Dilara’ya ulaşamamanın öfkesini çıkartacak yer ararken, Fikret vicdan muhasebesiyle git gide karanlığa çekilmektedir. Akif’ten gelen sürpriz bir haber tüm aileyi harekete geçirir. Boranlar yeni bir dönemin başladığının farkında olmadan umuda tutunmaktadır, Esma hariç… Esma için geçmişten gelen bu sürpriz büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirmektedir.

İstanbullu Gelin 58. bölüm fragman izle! 12 Ekim İstanbullu Gelin son bölüm - Resim : 2
DİZİNİN KONUSU
Anne, Baba sevgisinden mahrum kalmış hayatın yükünü genç yaşlarda süslemiş güzel bir kız olan Süreyya'nın aniden karşısına çıkan karizmatik, zengin iş adamı Faruk'a aşık olarak Bursa'ya gelin gitmesiyle başlayan bir aşk hikayesidir. Özgürlüğüne düşkün modern bir hayata alışmış olan Süreyya ve geleneklerine duyarlı olan Faruk'un aşkı daha ilk dakikadan itibaren çeşitli sınavlardan geçer. Süreyya aynı konağın altında birlikte yaşadığı kayınvalidesi Esma, eltisi İpek ve kocasının sorunlu kardeşi Fikret'le başa çıkmaya çalışırken Faruk ise hiç beklemediği sürpriz bir düşmanla çatışacaktır.

OYUNCU KADROSU
O3 Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi İstanbullu Gelin‘in başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver paylaşıyorlar. Ali Aydın‘ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş oturuyor. İstanbullu Gelin oyuncu kadrosu İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Hakan Altıner, Nergis Çorakçı ve Neslihan Yeldan’dan gibi çok değerli isimlerden oluşmaktadır.

İstanbullu Gelin 58. bölüm fragman izle! 12 Ekim İstanbullu Gelin son bölüm ile ilgili etiketler istanbullu gelin 58 bölüm fragman 12 ekim istanbullu gelin son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.