İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragman izle! İstanbullu Gelin 55.bölümde ne olacak?

Star TV'nin yeni sezona bomba gibi dönen İstanbullu Gelin dizisinin 55. bölüm 2.fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragman izle! İstanbullu Gelin 55.bölümde ne olacak? Yeni bölümden taze görüntüler haberimizde...

Star TV'nin beğeniyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin, 55. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragman izle! İstanbullu Gelin 55.bölümde ne olacak? Star TV'nin yeni yayınladığı İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragman izle! İstanbullu Gelin 55.bölümde ne olacak? Dizinin yayınlanan 55. bölüm 2. fragmanını bu haberden izleyebilirsiniz.

 İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragman izle! İstanbullu Gelin 55.bölümde ne olacak?

Star TV, İstanbullu Gelin 55. bölüm 2. fragmanını yayınladı.

İSTANBULLU GELİN 54. BÖLÜM ÖZETİ
Çöküş içinde olan Boranlar’da sular durulmuyor. Faruk, aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. Adem, Dilara’ya ulaşamamanın öfkesini çıkartacak yer ararken, Fikret vicdan muhasebesiyle git gide karanlığa çekilmektedir. Akif’ten gelen sürpriz bir haber tüm aileyi harekete geçirir. Boranlar yeni bir dönemin başladığının farkında olmadan umuda tutunmaktadır, Esma hariç… Esma için geçmişten gelen bu sürpriz büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirmektedir.

İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragman izle! İstanbullu Gelin 55.bölümde ne olacak? - Resim : 2

İSTANBULLU GELİN 53. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Fikret uçağın korgo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanır. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep olmaktadır. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar.

İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragman izle! İstanbullu Gelin 55.bölümde ne olacak? - Resim : 3

İSTANBULLU GELİN 52. BÖLÜM KONUSU
Boranlar için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Burcu’nun nikah masasındaki cevabı herkesi etkilerken Esma ve Garip’te büyük bir kırılmaya neden olur. Osman yaşadıklarından kendini suçlamaktadır fakat Faruk durumu kendi özelinde değerlendirince Süreyya ile çatışmaya girer. Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Tüm bu kaostan yararlanmak için adımlarını atan Adem en beklemediği yerden derin bir yara alır. Boranlar için ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI
O3 Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi İstanbullu Gelin‘in başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver paylaşıyorlar. Ali Aydın‘ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş oturuyor. İstanbullu Gelin oyuncu kadrosu İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Hakan Altıner, Nergis Çorakçı ve Neslihan Yeldan’dan gibi çok değerli isimlerden oluşmaktadır.

İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragman izle! İstanbullu Gelin 55.bölümde ne olacak? - Resim : 4

İSTANBULLU GELİN KONUSU
Anne, Baba sevgisinden mahrum kalmış hayatın yükünü genç yaşlarda süslemiş güzel bir kız olan Süreyya'nın aniden karşısına çıkan karizmatik, zengin iş adamı Faruk'a aşık olarak Bursa'ya gelin gitmesiyle başlayan bir aşk hikayesidir. Özgürlüğüne düşkün modern bir hayata alışmış olan Süreyya ve geleneklerine duyarlı olan Faruk'un aşkı daha ilk dakikadan itibaren çeşitli sınavlardan geçer. Süreyya aynı konağın altında birlikte yaşadığı kayınvalidesi Esma, eltisi İpek ve kocasının sorunlu kardeşi Fikret'le başa çıkmaya çalışırken Faruk ise hiç beklemediği sürpriz bir düşmanla çatışacaktır.

 

 

 

 

 

İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragman izle! İstanbullu Gelin 55.bölümde ne olacak? ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin 55.bölüm yeni fragmanı izle 55.bölümde ne olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.