İstanbullu Gelin 51. bölüm izle | 52. bölüm fragmanı

İstanbulu Gelin 52. bölüm fragmanı aramaları başladı. Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 51. bölümü ile 25 Mayıs akşamı ekranlara geldi. Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde. Ayrıca İstanbullu Gelin 51. bölüm izleme linki haberimizde...

İstanbullu Gelin 51. bölüm izle. İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi İstanbullu Gelin 51. bölümü ile 25 Mayıs akşamı ekranlara geldi. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Ayrıca İstanbullu Gelin 51. bölüm izleme linki haberimizde. İşte detaylar...

İstanbullu Gelin 51. bölüm izle | 52. bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanı arayşları başladı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizden fragmanı izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin 51. bölüm izle | 52. bölüm fragmanı - Resim : 2

İstanbullu Gelin 51. bölüm fragmanı


İSTANBULLU GELİN 51. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Boranlar’ı düğün heyecanı sarıyor! Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.

Yayın Günü: 25 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00

İSTANBULLU GELİN 50. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk ve Süreyya’yı bekleyen yeni kriz! Fikret’in konağa getirdiği konuk herkeste merak yaratırken, Adem planı işlediği için memnundur. Düğün için gelen Siren’in verdiği haber hem Garip hem de Boranlar için büyük sürpriz olur. Senem’in Akif’ten şüphelenmesiyle girdiği macera ise Faruk ve Süreyya için bambaşka bir yüzleşmenin habercisidir.

İSTANBULLU GELİN 49.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanları Boran Konağı’ndaki yeni bir krizin haberini verdi. Adem ile yaşadıklarından sonra sık sık fenalaştığı görülen Faruk, lansman gecesinde yere yığılmış, ona ulaşamayan Süreyya bir şeylerin ters gittiğini anlamıştı. İstanbullu Gelin 49. bölümünde Faruk’un ortadan kayboluşu herkesi tedirgin ediyor, gözler Adem’e çevriliyor. Peki, Faruk öldü mü, neden ortadan kayboldu? İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanları ve detaylar!

Faruk’a ulaşamayan Boran’lar iyice endişelenmeye başlamıştır. Esma, Adem’den şüphelenmektedir. Bir süre bekledikten sonra emniyet ile irtibata geçerler ve Faruk’un cüzdanına ulaşırlar. Adem kendisini aklamak için eski tanıkları ile irtibata geçerek Faruk’u bulmaya çalışır. Esma ise Akif’ten Adem ile ilgili dosyayı polise vermesini ister. Vakit geçtikçe ümidini kaybetmeye çalışan Süreyya’nın en büyük destekçisi Esma Hanım olur. Süreyya’dan kendine anne demesini isteyen Esma Sultan bu hamlesi ile herkesi şaşırtır. Acı veren bekleyiş umulmadık bir isimden gelen haberle biter. Peki aldıkları haber doğru mudur? Faruk hayatta mıdır?

İSTANBULLU GELİN 51. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin rol aldığı İstanbullu Gelin 50.bölümü ile 1 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem ve Faruk arasındaki yaşananların Boran Konağı ahalisi tarafından öğrenilmesi Süreyya ve Esma Sultan’ı karşı karşıya getirdi. Öte yandan Faruk ve kardeşim dediği Arif arasındaki ipler kopma noktasına geldi. İpek’in Adem’in kinini körüklemesi ardından İstanbullu Gelin son bölüm finalinde beklenmedik bir şey oldu. Adem’in Boranları yok etme planının ortaya çıktığı final sahnesinde Faruk’un baygın görüntüsü kafalarda soru işareti bıraktı.

Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır. Faruk’la karşı karşıya gelen Akif için zor günler kapıdadır. Boranlar kendi aralarında yaşanılanları hazmetmeye çalışırken İpek’in hamlesi Fikret’i büyük bir karara sürükler. Her şeye rağmen gerçekleştirilen lansmanda ise Boranları bambaşka bir sürece taşıyacak haber gelir.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ KONUSU

Süreyya küçük yaşta terk edilmiş ve erken büyümek zorunda bırakılmış genç bir kadındır. Hoş, alımlı, sempatik ve gururlu bir genç kadın olan Süreyya, hayat mücadelesinde güçlü olmayı başarmış ve konservatuardan mezun olmuştur. Geçimini reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanan Süreyya'nın tek dostu teyzesi Senem'dir. İki kadın birlikte yaşamaktadır. Ancak bir gün karşısına çıkan zengin ve yakışıklı iş adamı Faruk, Süreyya'nın hayatını kökten değiştirecektir.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Faruk, Bursa’nın hatırı sayılır köklü ailelerinden Boranların büyük oğludur. Faruk'un annesi Esma Sultan konaktaki hakimiyeti sebebiyle Süreyya'yı da oğluna layık görmez ve onu konağa kabul etmemek için her şeyi yapacaktır. Peki Esmanın Faruk'a olan düşkünlüğü bu büyük aşkı yok etmeye yetecek midir?

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ OYUNCULARI

Fikret (Salih Bademci)

Fikret Faruk'un kardeşidir. İpek ile evlenmiştir ancak onunla evlenmekle hayatının en büyük hatasını yapmıştır. Mutsuz evliliği, aile'ye yansır. Biraz dik kafalı bir karakterdir.

Salih Bademci 1984 Yılında İzmir'de doğmuştur. İlk filmi olan "Barda" ile çıkış yakalayamasa da 2014'te yayınlanan "Zeytin Tepesi", "Ulan İstanbul" ve "Kiralık Aşk" dizilerindeki performansıyla oyunculuktaki başarısını kanıtlamıştır.

İdil (Tilbe Saran)

İdil Adem'in psikiyatrıdır. Onun derdine çare bulan ve onu sakinleştirebilen tek kişi o dur. Adem sık sık İdil ile görüşür ve ondan akıl alır.

Tilbe Saran 20 Mayıs 1961 yılında İstanbul'da doğmuştur. Tilbe Saran İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü ve İstanbul Belediye konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Yer aldığı projeler ise; "Şeref Meselesi", "Çalıkuşu", "Beni Unutma", "İntikam" ve "Cesur ve Güzel" dir.

Özcan Deniz (Faruk)

Ankara Elmadağ ilçesinde dünyaya gelen usta şarkıcı ve oyuncu 19 Mayıs 1972 yılında doğmuştur. Aslen Ağrı’lıdır. Yaptığı filmler ve diziler ile izleyicinin kalbine taht kurmuştur. En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterine hayat vermiştir. Yine çok popüler bir dizi olan Karagül dizisinde de rol almıştır.

Aslı Enver; (Süreyya)

10 Mayıs 1984 Londra doğumlu 31 yaşındaki genç oyuncunun Birkan Sokullu eski eşidir. 12 yaşında kadar Londra’da yaşayan Aslı Enver daha sonra ilesi ile birlikte Türkiye’ye taşınmıştır. Haliç Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Tamam Mıyız?, Kardeşim Benim gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Oynadığı filmlerin yanı sıra Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde rol almıştır.

Hayal Köseoğlu (Zeynep)

30 Kasım 1991 doğumlu oyuncu 1.70 boyunda ve 67 kilodadır. Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Yeni Hayat, Muhteşem Yüzyıl ve Aşk-ı Memnu gibi dizilerde rol almıştır. Güzel oyuncuyu son olarak Arkadaşlar İyidir’de izlemiştik.

Fırat Tanış (Adem)

Mayıs 1975 İstanbul doğumlu oyuncu aynı zamanda müzisyenliğiyle de tanınmaktadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Geniş Aile diisinde Koyu Bilal karakteriyle tanınmaktadır. Ulan İstanbul, Bir Zamanlar Osmanlı, Mavi Gece, Yeşil Deniz, Somuncu Baba Aşkın Sırrı gibi dizilerde rol almıştır.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.