Süreyya, Esma'yı öldürecek mi?

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi “İstanbullu Gelin”, yeni sezona başlangıç yapıyor. Merakla beklenen 3. sezonun tanıtımı yayınlandı.

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi “İstanbullu Gelin, yeni sezona başlangıç yapıyor.

Boranların tam kadro hazır bulunduğu çekimlerde birbirine kenetlenen ailenin sevgi dolu paylaşımları ve Yaz bebeğin hayata attığı ilk adımlar ön plandaydı. Yaz’ın şefkat, sevgi ve neşe dolu dünyasına tanık olduğumuz tanıtım beklenmedik finali ile herkesi şaşırtacak. Boranlar kaldıkları yerden nasıl bir başlangıç yapacak? Yıllar sonra yolları kesişen akrabaları Ülfet Kavaklı ile aralarında neler yaşanacak? Adem, Boranlardan aldığı her şeyin karşılığında nasıl bir bedel ödeyecek? Büyülü aşkın meyvesi Yaz Boran, tüm aileyi ve olayları ne yönde etkileyecek?

“İstanbullu Gelin” tüm bu soruların cevapları ve sürpriz dolu gelişmelerle Eylül’de yayınlanacak.

 

Süreyya, Esma'yı öldürecek mi? ile ilgili etiketler Star TV İstanbullu Gelin 3. sezon tanıtımı faruk ve süreyya Boranlar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.