İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

İstanbullu Gelin dün akşam yayınlanan 22. yani son bölümü ile nefes keserken izleyiciler dizi biter bitemez yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediyor. İstanbullu Gelin son bölümde Faruk ile Süreyya'nın barışması konakta bomba etkisi yarattı.Cuma akşamları Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ve Süreyya’nın barışma haberi konağa bomba gibi düştü. İstanbullu Gelin 23. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Takipçilerti tarafından her bölümü heyecanla beklenen İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte 22. bölüm hakkında detaylar ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı...

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümde yaşananlar izleyicileri şaşırttı. 22. bölümde Faruk ve Süreyya barışıyor. Bu haberle Esma, Faruk’u korku ve endişe içine düşecek hareketlere girişiyor. Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin 23. bölüm yani yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından bekleniyor. Faruk ile Süreyya'nın barışması herkesi şaşırttı. Dizinin takipçileri şimdi yeni bölümün fragmanını bekliyor. 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adem’in Boran’lara karşı yaptuığı plan işe yaradı mı? Haberimizden İstanbullu Gelin 22. son bölümü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz. Peki İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ASTANBULLU_GELAN

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk ve Süreyya'nın aldığı karar konakta şok etkisi yaratır. Kendiyle ilgili radikal değişikliklere giden Esma'nın hamlesi oğullarının büyük bir korku ve panik yaşamasına sebep olur. Öte yandan mezarın açılma tarihi yaklaşmaktadır. Aşağıda bulunan linkten yayınlandığı anda İstanbullu Gelin 22. bölümü izleyebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem, Garip'ten aldığı fikirle Boranları derinden sarsmaya hazırlanır. Dilara'nın evlilik sürecinde tanıklığı ettiği şeyler onu birtakım sorgulamalara mecbur kılar. Esma'nın herkesten habersiz devreye soktuğu plan Süreyya'yı hiç ummadığı bir duruma düşürecektir.

İSTANBULLU GELİN 22. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

istanbullu_gelin.Jpeg1

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı dizi biter bitmez google üzerinde en çok araştırılan konular arasına girdi. 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. İstanbullu Gelin 23. yeni bölüm fragmanını yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enverin paylaştıkları StarTv'nin sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin her bölümü, ardından da yeni bölüm fragmanı takipçileri tarafından araştırılmaya başlıyor.

İSTANBULLU GELİN 21. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN KONUSU

Anne, Baba sevgisinden mahrum kalmış hayatın yükünü genç yaşlarda süslemiş güzel bir kız olan Süreyya'nın aniden karşısına çıkan karizmatik, zengin iş adamı Faruk'a aşık olarak Bursa'ya gelin gitmesiyle başlayan bir aşk hikayesidir. Özgürlüğüne düşkün modern bir hayata alışmış olan Süreyya ve geleneklerine duyarlı olan Faruk'un aşkı daha ilk dakikadan itibaren çeşitli sınavlardan geçer. Süreyya aynı konağın altında birlikte yaşadığı kayınvalidesi Esma, eltisi İpek ve kocasının sorunlu kardeşi Fikret'le başa çıkmaya çalışırken Faruk ise hiç beklemediği sürpriz bir düşmanla çatışacaktır.

YAPIMCI O3 MEDYA

O3 Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi İstanbullu Gelin‘in başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver paylaşıyorlar… Ali Aydın‘ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş oturuyor. İstanbullu Gelin oyuncu kadrosu İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Hakan Altıner, Nergis Çorakçı ve Neslihan Yeldan’dan gibi çok değerli isimlerden oluşmaktadır.

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

aslA

ASLI ENVER (SÜREYYA)

Güzel ve başarılı oyuncu 10 Mayıs 1984 yılında Londra’da doğmuş Türk oyuncudur. En son Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi dizisinde Nisan karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Mutlu ol Yeter, Kayıp, Suskunlar, Kavak Yelleri gibi dizilerde de rol almıştır. Ünlü şarkıcı Murat Boz ile ilişki içerisindedir.

Azcan

ÖZCAN DENİZ (FARUK)

Aslen Ağrı’lı olan yakışıklı oyuncu ve ses sanatçısı 19 Mayıs 1972 yılında Ankara’da doğmuş ve büyümüştür. Özcan Deniz en son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2016’da vizyona giren Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolünü paylaştığı İkinci Şans filminde başrol oynamıştır.

salih_1

SALİH BADEMCİ (FİKRET)

Genç oyuncu 15 Ağustos 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. En son rol aldığı Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Sinan karakteri ile çok sevilmiştir. Yakışıklı oyuncu ayrıca Elveda Rumeli, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Fatih, Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul gibi dizilerde de rol almıştır.

İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler Star TV İstanbullu Gelin son bölüm 22. bölüm 23. bölüm yeni bölüm fragmanı fragman yayınlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.