İstanbullu deprem sonrası sokağa döküldü! İşte panik anları...

İstanbul'da Kartal merkezli meydana gelen 3.9'luk deprem sonrası paniğe kapılan vatandaşlar kendini sokağa attı. İşte yaşanan panik anları...

İstanbul'da meydana gelen ve merkez üssü Kartal olan 3.9'luk deprem sonrası birçok kişi paniğe kapılıp kendini dışarı attı.

İstanbul genelinde hissedilen 3.9 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasındaki birçok ilçede hissedildi.

İstanbullu deprem sonrası sokağa döküldü! İşte panik anları...

VATANDAŞLAR KENDİNİ SOKAĞA ATTI

Kısa süreli ve orta şiddetli gerçekleşen depremin ardından İstanbullular sokaklara döküldü. Vatandaşlar depremin etkisiyle bir süre panik yaşarken, İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada herhangi bir can kaybının yaşanmadığı belirtildi.

 


DEPREM ANINDA YÜKSEK BİR SES DUYULDU

Öte yandan sosyal medya üzerinden depremli ilgili paylaşım yapan kullanıcılar, sarsıntıyla birlikte yüksek bir sesin duyulduğunu belirtiyor.

İstanbullu deprem sonrası sokağa döküldü! İşte panik anları... - Resim : 2

İstanbullu deprem sonrası sokağa döküldü! İşte panik anları... - Resim : 3

İstanbullu deprem sonrası sokağa döküldü! İşte panik anları... ile ilgili etiketler deprem İstanbul Marmara ilçe sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.