16 milyon kişinin kullandığı İstanbulkart’ta nakit iade kampanyası başladı

İstanbullu vatandaşların kişiselleştirilmiş kartlarını her alanda kullanabilmesi ile birlikte kampanyalar da peş peşe açıklanıyor. İstanbulkart ile Halk Bakkallar'da yapılacak olan ödeme işlemlerinde yüzde 20'si iade edilecek. İstanbulkart açıkladığı yeni kampanya ile birlikte; Halk bakkallarda yapılacak bu işlemlerin yüzde 20'sini iade edeceğini bildirdi. İşte detaylar...

İstanbulkart ile Halk Bakkallar'da yapılacak olan ödeme işlemlerinde yüzde 20'si iade edilecek.

Kampanya koşulları şöyle:


Tüm Halk Bakkallarda İstanbulkart ile yapılan ödemelerin %20’si ödeme yapılan İstanbulkart’a talimat olarak yüklenecek. 

16 milyon kişinin kullandığı İstanbulkart’ta nakit iade kampanyası başladı

Kampanya süresince İstanbulkart ile yapılan her Halk Bakkal ödemesinde %20 iade yapılacak.
Talimat olarak yüklenen ödül TL, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla tanımlanabilir.
Bir kullanıcı kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ı ile birden fazla kez kampanyadan faydalanabilir. 

Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

Kullanıcının kampanya katılım şartlarını sağladığının tespit edilebilmesi için kampanyaya katılmadan önce açık rıza tercihlerinin onaylı olması gereklidir. 
Kullanıcıların kampanyalardan faydalanabilmesi, katılım şartlarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi, kampanyalardan haberdar olabilmesi için önceden alınan ticari ileti izinlerinin onaylı olması gereklidir. Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır. Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında ödül TL yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

 

16 milyon kişinin kullandığı İstanbulkart’ta nakit iade kampanyası başladı ile ilgili etiketler Halk Bakkal İstanbulkart ekonomi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.