İstanbulkart kullanıcısı ihtiyaç sahipleri dikkat! Halk bakkallarda yapacağınız harcamaların yüzde 20'si iade edilecek!

İstanbul halkının ulaşım kartı İstanbulkart’tan ihtiyaç sahiplerine eşsiz bir iade kampanyası haberi geldi. İşte 31 Aralık tarihine kadar geçerliliği bulunan yeni kampanyaya ilişkin ayrıntılar…

Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte fahiş seviyelere dayanmış olan akaryakıt fiyatları, pek çok şehirde ulaşım fiyatlarının da zamlanmasına sebep oldu. Sene başında güncel tarifesini açıklayan şehirlerden birisi olan İstanbul, hali hazırda pahalı bir kentte yaşamanın ve diğer zamların etkilerinden korunmak isteyen vatandaşları oldukça zor bir duruma sürükledi.

Vatandaşların mağdur olmasını istemeyen ancak artan giderlerden ötürü mecburen tarife değişikliğine giden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu mağduriyeti önlemek amacı ile İstanbulkart kullanıcıları için yeni kampanyalar düzenlemeye başladı. Bir ulaşım kartından çok daha fazla işleve sahip olan ve belediyenin iştirak noktaları dahil olmak üzere market alışverişlerinde de kullanılabilen İstanbulkart için düzenlenen kampanyalar, bölge halkının yüzünün bir nebze olsun gülmesini sağladı.

Sene başından bu yana İstanbulkart kullanıcıları için birçok kampanya geliştiren belediye yönetimi, aralık ayına girilmeden hemen önce bir kampanya daha düzenlendiğini duyurdu. Belediyenin devletten sosyal yardım alan vatandaşlar için başlatmış olduğu “Halk Bakkal” projesi kapsamında geçerli olan yeni kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı.

İSTANBULKART HALK BAKKAL KAMPANYASI!

İstanbulkart kullanıcısı ihtiyaç sahipleri dikkat! Halk bakkallarda yapacağınız harcamaların yüzde 20'si iade edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz sene yeni bir proje başlattığını duyurdu. Zincir marketlere karşı mücadele veren mahalle bakkallarını desteklemek amacı ile başlatılmış olan Halk Bakkal projesi, devletten sosyal yardım alan vatandaşlar için de avantaj olarak değerlendirildi. Uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunan bu bakkal projesine ek olarak bir de İstanbulkart kullanıcıları için bir kampanya geliştiren belediye, ayrıntıları paylaştı.

Geliştirilmiş olan yeni İstanbulkart kampanyasına göre İstanbulkart aracılığı ile Halk Bakkallardan yapılacak olan harcamaların yüzde 20’sinin iade edileceği bilgisi kaydedildi.

İSTANBULKART HALK BAKKAL KAMPANYASI BAŞVURUSU

İstanbulkart kullanıcıları için düzenlenmiş olan yüzde 20 para iadeli yeni kampanyadan yararlanmak için ek bir başvuru yapılmasına gerek duyulmamaktadır. 31 Aralık tarihine kadar Halk Bakkallardan yapılacak olan her harcama için yüzde 20’lik kısım karta otomatik olarak geri iade edilecektir.

İstanbulkart kullanıcısı ihtiyaç sahipleri dikkat! Halk bakkallarda yapacağınız harcamaların yüzde 20'si iade edilecek! ile ilgili etiketler İstanbul Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.