İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme nasıl yapılır? HES kodu yükleme nasıl yapılır?

İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme nasıl yapılır vatandaşlar tarafından aranmaya başlandı. İstanbulkart eşleştirme için son gün 15 Ocak Cuma olarak belirlendi. Peki, İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme nasıl yapılır, HES kodu yükleme nasıl yapılır detaylar haberimizde.

İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme nasıl yapılır, HES kodu yükleme nasıl yapılır araştırdık. İBB tarafından alınan karar ile İstanbul’da toplu taşıma artık HES kodsuz kullanılamayacak. Vaka sayılarının artışı ile HES kodu eşleştirmesi yapmayan kişilerin toplu taşımaya binmesi engellenecek. Virüslü kişilerin dolaşımını azaltmak ve kontrol etmek için uygulanmaya başlanacak bu uygulama 15 Ocak 2021 Cuma gününden sonra başlayacak.

İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme nasıl yapılır vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Yeni bir sistem olan İstanbulkart ile HES kodu eşleştirmesi vatandaşların hızlı ve kolay erişebilmesi için basit bir şekilde tasarlanmıştır. HES Kodu yükleme nasıl yapılır? İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme nasıl yapılır? Detayları ile haberimizde.

İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme nasıl yapılır? HES kodu yükleme nasıl yapılır?

İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme işlemi kisisellestirme.istanbulkart.istanbul sitesi üzerinden yapılacaktır. HES kodu yükleme işlemini sorulan soruları sırası ile takip ederek kolayca yapabileceksiniz.

İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme! HES kodu yükleme yapmak için tıklayınız.

Daha önceden aldığınız HES kodunuz, İstanbulkart numaranız ile kişisel bilgilerinizi doldurduktan sonra kaydet butonuna basarak HES kodu yüklemenizi yapabilirsiniz. İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme işlemi tamamlandığında SMS ile işleminizin tamamlandığına dair bilgi mesajı alacaksınız.

İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme nasıl yapılır? HES kodu yükleme nasıl yapılır?

 

İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme nasıl yapılır? HES kodu yükleme nasıl yapılır? ile ilgili etiketler İstanbulkart ile HES kodu eşleştirme HES kodu yükleme nasıl yapılır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.