İstanbul'dan yola çıkacaklar dikkat: Türk Hava Yolları 407 seferini iptal etti!

İstanbul'da bugün etkisini artırması beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanları'nda toplam 407 seferini iptal etti.

THY duyurusunda, 13 Mart tarihlerinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle, İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanları kalkışlı/varışlı bazı seferlerin iptal edildiği kaydedilerek şöyle denildi:

“Seferi iptal olan yolcularımız, uçuş saatine, kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimiz ve bileti satın olmuş oldukları acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler.

Uçuş saati geçen yolcularımız, değişiklik veya iade işlemleri için +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimizle iletişime geçebilirler. Beklenen hava muhalefeti nedeniyle, İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanları kalkışlı/varışlı seferlere biletli olan yolcularımıza özel haklar tanınmıştır.”

İPTAL EDİLEN SEFER SAYISI 407 OLDU

Alınan bilgiye göre, THY, 13 Mart tarihli, kalkış ve varışlı olmak üzere, İstanbul Havalimanı’nda 357, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ise 50 iç hat seferini iptal etti.

Böylece THY'nin bugün iptal eettiği sefer sayısı 407'ye yükselmiş oldu. Kar yağışına bağlı olarak, operasyonların durumuna göre iptallerin artabileceği belirtildi

İstanbul'dan yola çıkacaklar dikkat: Türk Hava Yolları 407 seferini iptal etti! ile ilgili etiketler İstanbul Türk Hava Yolları THY iptal sefer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.