İstanbul'dan korkutan görüntüler geldi

İstanbul'da koronavirüs tedbirlerindeki gevşeme sonrası ortaya çıkan manzara büyük tedirginlik yarattı. İstiklal caddesinde sabah saatlerinde adım atmak yer kalmazken, polis ekipleri ise vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları için uyardı.

Normalleşme süreci kapsamında korona virüs tedbirlerinde esnemeye gidilmesi sonrasında, İstiklal Caddesinde yaşanan yoğunluk görenleri endişelendirdi.

İstanbul'dan korkutan görüntüler geldi

Normalleşme adımları kapsamında korona virüs tedbirlerinde düzenlemeye gidilmiş, kafe ve restoranlar yüzde 50 kapasiteyle müşteri almaya başlamıştı. Bugün ise hem tedbirlerdeki esnemenin hem de yazı aratmayan güzel havanın etkisiyle vatandaşlar İstiklal Caddesine akın etti.

İstanbul'dan korkutan görüntüler geldi - Resim : 2

ADIM ATACAK YER KALMADI

İstanbul’un en gözde yerlerinden olan caddede adeta adım atacak yer kalmadı. Oluşan yoğunluk sebebiyle sosyal mesafe kuralları da ihmal edildi.

İstanbul'dan korkutan görüntüler geldi - Resim : 3 Bazı turist ve vatandaşların ise maske takmadığı ya da maskelerini çenelerine indirdikleri görüldü. Zabıta ekipleri sosyal mesafe ve maske kuralları konusunda vatandaşları uyardı.

İstanbul'dan korkutan görüntüler geldi - Resim : 4

 

(İHA)

İstanbul'dan korkutan görüntüler geldi ile ilgili etiketler İstanbul İstiklal Caddesi yoğunluk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.