İstanbul'dan hareket eden otobüs Bulgaristan'da alev aldı: 12'si çocuk, 46 ölü!

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da, Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsünün bariyere çarparak alev alması sonucu 12'si çocuk, 46 kişi yanarak hayatını kaybetti. Otobüsün dün İstanbul'dan hareket ettiği öğrenildi.

NOVA özel televizyon kanalının haberine göre, Sofya'nın batısında Pernik kentine yakın Bosnek köyü bölgesinde Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsü, yol kenarındaki bariyere çarptıktan sonra aniden alev aldı.

12'Sİ ÇOCUK 46 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

"Struma" otoyolunda meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre, 12'si çocuk 46 Kuzey Makedonya vatandaşı yanarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 17 kişi de Sofya'daki bir hastaneye kaldırıldı. Trafik polisi otoyoldaki trafiği başka yollara yönlendirdi.

OTOBÜS İSTANBUL'DAN HAREKET ETTİ

Otobüsün dün İstanbul'dan hareket ettiği, saat 21.00 sularında Bulgaristan'a giriş yaptığı belirtildi. Dün akşam Varna bölgesinde bir huzurevinde çıkan bir yangında da 9 kişi hayatını kaybetmişti.

FELAKETTEN GÖRÜNTÜLER GELDİ

46 kişinin öldüğü korkunç kaza yerinden yeni görüntüler geldi. İşte o kareler...

İstanbul'dan hareket eden otobüs Bulgaristan'da alev aldı: 12'si çocuk, 46 ölü!

İstanbul'dan hareket eden otobüs Bulgaristan'da alev aldı: 12'si çocuk, 46 ölü! - Resim : 2

İstanbul'dan hareket eden otobüs Bulgaristan'da alev aldı: 12'si çocuk, 46 ölü! - Resim : 3

İstanbul'dan hareket eden otobüs Bulgaristan'da alev aldı: 12'si çocuk, 46 ölü! - Resim : 4

İstanbul'dan hareket eden otobüs Bulgaristan'da alev aldı: 12'si çocuk, 46 ölü! ile ilgili etiketler Bulgaristan kaza Sofya Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.