İstanbul'daki semt pazarında 'tehlikeli' kalabalık

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya ölüm saçan koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkılmaması yönünde çağrılar yapılırken, İstanbul'un Avcılar ilçesinde kurulan semt pazarlarındaki kalabalık dikkat çekti. Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni tebirler kapsamında market ve pazar yerlerinde maske takmanın zorunlu hale getirilmesinin ilk gününde çoğu kişinin maskesiz dolaştığı, sosyal mesafe kurallarının da çiğnendiği görüldü.

Koronavirüs salgınıyla mücadelede alınan önlemler kapsamında en son, marketlere ve pazarlara maskesiz girişlerin yasaklandığı açıkladı. Ancak yasağın ilk gününde Avcılar'da kurallara uyulmadı.

SOSYAL MESAFE KURALLARI HİÇE SAYILDI

Talatpaşa Caddesi'nde kurulan pazar alanındaki kalabalık dikkat çekti. Pazara gelenlerin birçoğu maske takmazken, sosyal mesafe kurallarının da hiçe sayıldığı görüldü.

MASKESİZ VATANDAŞLARA UYARI

Polis ekipleri maske takmayan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Öte yandan bazı tezgahlarda müşterilerin sebze ve meyveleri elleyerek seçtikleri görüldü.

(DHA)

İstanbul'daki semt pazarında 'tehlikeli' kalabalık

İstanbul'daki semt pazarında 'tehlikeli' kalabalık - Resim : 2

İstanbul'daki semt pazarında 'tehlikeli' kalabalık - Resim : 3

İstanbul'daki semt pazarında 'tehlikeli' kalabalık ile ilgili etiketler İstanbul Avcılar Koronavirüs Korona Pazar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.