İstanbul'daki kritik müzakerede görüntülendi: Rus milyarder Abramovich de görüşme masasında

Rusya ile Ukrayna arasındaki kritik müzakereler İstanbul'da başladı. Bir aydan uzun süredir devam eden savaşı bitirebilecek müzakerelerden ortaya çıkan bir görüntü dikkat çekti. İngiltere'nin yaptırım uyguladığı Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, Dolmabahçe'deki görüşmede görüntülendi. Rus milyarder, Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın ile yan yana otururken görüldü. Abramovich'in zehirlendiği iddiası gündeme gelmişti.

Rusya ve Ukrayna heyetleri bugün Dolmabahçe'de bir araya geldi. Toplantının açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuştu. Görüşmelere zehirlendiği iddia edilen Rus iş adamı Roman Abramovich de katıldı. Erdoğan'ın konuşması sırasında masada olmayan Abramovich'in Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın yanında oturduğu görüldü.

İstanbul'daki kritik müzakerede görüntülendi: Rus milyarder Abramovich de görüşme masasında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de düzenlenen Rusya ve Ukrayna heyetleri ile müzakere toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye olarak sorumluluk üstlenmekten kaçınmadık ve kaçınmıyoruz. Bir an önce ateşkesin sağlanması herkesin faydasınadır. Artık görüşmelerden somut sonuçların alınması gereken bir döneme girildiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki kritik müzakerede görüntülendi: Rus milyarder Abramovich de görüşme masasında - Resim : 2

ZEHİRLENME İDDİASI GÜNDEME GELMİŞTİ

Türkiye'den bir takım satın alacağı konuşulan Rus milyarderle ilgili zehirlenme iddiası ortaya atılmıştı. Wall Street Journal gazetesinin haberine göre; bu ayın başında Ukrayna ile barış görüşmelerinde bulunan heyetteki Roman Abramovich'te zehirlenme belirtileri görülmüş, ellerinde ve yüzünde deri soyulması ve kırmızı göz semptomlarına rastlandığı iddia edilmişti.

İstanbul'daki kritik müzakerede görüntülendi: Rus milyarder Abramovich de görüşme masasında ile ilgili etiketler İstanbul Roman Abramovich rusyaukrayna müzakere
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.