İstanbul'daki kanlı gaspın tetikçisi tutuklandı

İstanbul'da SAS Holding' Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Koçan'ın öldürüldüğü 3,3 milyon liralık gaspın tetikçisi olduğu belirlenen bir kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kanlı olayla yürütülen soruşturmada daha önce 7 kişi tutuklanmıştı.

İstanbul Ataşehir'de SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan'ın öldürülmesiyle sonuçlanan gaspın tetikçisi yakalandı.

Haziran ayında yaşanan olay ile ilgili olarak polisin çok yönlü takibi sonuç verdi.

Gasp sırasında silah kullanan ve Sibel Koçan'ı öldürdüğü tespit edilen bir kişiyi gözaltına alındı. Şüpheli Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Görkem K.'nin hakimlik sorgusunda üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini belirterek "Ben dosyada ismi geçen kimseyi tanımıyorum. Olay tarihinde kız arkadaşımla oturup film izliyorduk. İkametimden evime, evimden ikametime gider gelirim" dediği ve ön görüşme tutanağındaki beyanlarını baskı altında verdiğini ileri sürerek kabul etmediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği suçun niteliği, kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren olguların bulunması, olaya ilişkin video görüntüleri, kolluk tutanakları ve şüphelinin çelişkili beyanları gibi hususları dikkate alınarak şüphelinin sevk edildiği suç maddesinden tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Daha önce, olaya karışan 13 kişi gözaltına alınmış 7'si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

NE OLMUŞTU?

Merkezi Ataşehir’de bulunan holdingin yöneticisi Sibel Koçan, sabah şirket çalışanı Aydın Mert’le birlikte bankaya giderek 3.3 milyon lira çekti.

İş insanı, parayı yanındaki çantaya doldurdu. Cipiyle saat 10.00 sıralarında Küçükbakkalköy’deki holding binasına gelen Sibel Koçan’ın yanına, maskeli 3 kişinin bulunduğu bir otomobil yanaştı.

Otomobildeki iki kişi aşağı inerek çantayı almaya çalıştı. Sibel Koçan elinde tuttuğu çantayı vermemek için direndi.

Aydın Mert de müdahale edince arbede çıktı. Gaspçılardan biri tabancayla Sibel Koçan’ı başından vurdu. Gaspçılar çantayı alarak kaçtı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Sibel Koçan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul'daki kanlı gaspın tetikçisi tutuklandı ile ilgili etiketler Ataşehir Gasp cinayet sas holding tetikçi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.