Çakarlı maganda o arabayı hemen satışa çıkardı!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy semtinde çakarlı sivil aracıyla Dadaş Aras'ın önünü keserek 30 bin lirasını gasp edip, 6 kez bıçaklayan ve kayıplara karışan Muhammed Enes Uysal'ın o aracı satılığa çıkardığı ortaya çıktı.

Hadımköy’de ambalaj işiyle uğraşan üç çocuk babası Dadaş Aras (28), Başakşehir yolundaki bir yakınına 30 bin liralık ödeme yapmak üzere önceki akşam saat 18.00 sıralarında yola çıktı.

ÇAKAR LAMBALI MİNİBÜS YOLUNU KESTİ

Kamyonetiyle yolda ilerleyen Aras’ın arkasına, üzerinde çakar lambası bulunan, camları siyah film kaplı 34 PML 55 plakalı lüks bir minibüs yanaştı. Minibüsün sürücüsü selektör yaparak Aras’tan yol istedi. Müsait olmadığı için sağa yanaşamayan Aras, şerit genişleyince yol verebildi. Bu kez de el kol hareketi yapan sürücü, minibüsünü aniden Aras’ın önüne kırdı.

'POLİSİM' DEDİ DEHŞET SAÇTI

Aracından inen ‘çakarlı maganda’, kendisini polis olarak tanıtarak küfretti, “Neden yol vermiyorsun” dedi. O anları telefonuyla kaydeden Aras ise “Araba uzun, yol genişleyince yol verdim. Hem sana neden yol vereyim” dedi. Bir fabrikatörün oğlu olduğu öğrenilen Muhammed Enes Uysal isimli saldırgan, bu sırada Aras’a yumruk atarak yere düşürdü.

Kimlik isteyen, silahla tehdit eden saldırgan, daha sonra belindeki bıçağı çıkararak yerde yatan Aras’ı belinden 6 defa bıçakladı, minibüsüyle kayıplara karıştı.

6 SUÇ KAYDI VAR

Ağır yaralanan Aras, sürünerek yoldan geçen bir araçtan yardım istedi. Kan kaybından bilincini kaybeden Aras, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı, hayati tehlikeyi atlattı. Çeşitli suçlardan 6 kaydı olan, hakkında yakalama kararı çıkarılan Uysal’ın ev ve işyerlerine baskın yapıldı ancak izine rastlanmadı.

HEMEN SATIŞA ÇIKARDI

Muhammed Enes Uysal, dehşet saçtığı 34 PML 55 plakalı minibüsünü olaydan sonra internetten satışa çıkardı. Ancak daha sonra hem ilanı kaldırdı hem sosyal medya hesaplarını kapattı. Akşam saatlerinde Büyükçekmece Hadımköy’de bulunan minibüs, emniyet müdürlüğü otoparkına götürüldü.

Çakarlı maganda o arabayı hemen satışa çıkardı!

Çakarlı maganda o arabayı hemen satışa çıkardı! ile ilgili etiketler İstanbul bıçaklama Gasp Kavga muhammed enes uysal Hadımköy çakar çakarlı minibüs yol kesme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.