İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı! "Can kaybı yok"

Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesinin sürdüğü belirtildi. İlk açıklamalara göre can kaybı ve yaralı bilgisi gelmediği belirtildi. Gelen son dakika bilgisine göre yangın kontrol altına alındı. 104 hasta çevre hastanelere sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi Yaşlı Bakımevi'nin çatısında saat 12.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle Yangın çıktı. Çatı alevlere teslim olurken, bina da dumanla doldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, onlarca hasta binadan tahliye edilmeye başlandı. Kimi hasta kucaklarda, kimisi de tekerlekli sandalyelerde binadan dışarı çıkarıldı.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangında can pazarı yaşanırken, alev alev yanan hastane drone ile havadan görüntülendi. Yangını söndürme çalışmaları sürdürülüyor.

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yangınla ilgili açıklamada bulundu. Vali Yerlikaya, "104 hasta tahliye edildi. Can kaybı veya yaralı yok." dedi. 


ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANI ARISOY: TÜM HASTALAR TAHLİYE EDİLDİ

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Bütün hastalar tahliye edildi. Hepimiz buradayız. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Çok şükür hastane erken fark edip bütün hastaları tahliye etti. İçerde, yangının devam ettiği yerde herhangi bir hasta ya da yaşlımız yok. 100 kadar yaşlımızın kaldığını öğrendim ama tamamen sağlıklı bir biçimde yangın büyümeden önce tahliye edildiler" dedi.

İşte olay yerinden gelen ilk görüntüler:

İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı! "Can kaybı yok"

İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı! "Can kaybı yok" - Resim : 2İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı! "Can kaybı yok" - Resim : 3

İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı! "Can kaybı yok" - Resim : 4

İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı! "Can kaybı yok" - Resim : 5

İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı! "Can kaybı yok" - Resim : 6

İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı! "Can kaybı yok" ile ilgili etiketler Yangın Zeytinburnu balıklı rum hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.