İstanbul'daki 7 gollü maçta Diagne şov!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Karagümrük 4-3'lük skorla kazandı. Bu sonucun ardından Pirlo'nun öğrencileri yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. İşte ayrıntılar...

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fatih Karagümrük evinde Sivasspor'u ağırladı. Mbaye Diagne'nin yıldızlaştığı karşılaşmada Fatih Karagümrük, Sivasspor'u 4-3 mağlup etti.

Karagümrük'ün gollerini, Diagne(3) ve Ozdoev kaydetti. Sivasspor'un gollleri Leke James(2) Jordy Caicedo'dan geldi. Yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Karagümrük, bu sonuçla puanını 29'a yükseltti. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Sivasspor, 24 puanda kaldı. Karagümrük, gelecek hafta Giresunspor'a konuk olacak. Sivasspor ise İstanbulspor deplasmanına gidecek.

İstanbul'daki 7 gollü maçta Diagne şov! ile ilgili etiketler Süper Lig Fatih Karagümrük Sivasspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.