İstanbul'da yollar göle döndü

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle su baskınları oldu. Mecidiyeköy Varyant altı su altında kalırken, araçlar mahsur kaldı. Üsküdar'da da yağış nedeniyle bazı yollar su altında kaldı. Araçlar ilerlemekte zorlandı. Yağış nedeniyle rögarların taştığı görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde öğle saatlerine kadar etkisini göstermesi beklenen kuvvetli yağışın ardından oluşabilecek aksamalara karşı uyarıda bulunmuştu. Kentte beklenen yağış başladı ve vatandaşlara zor anlar yaşattı.

İstanbul'da yollar göle döndü

ARAÇLAR YOLDA MAHSUR KALDI

Şişli Mecidiyeköy Varyant altı etkili olan sağanak yağış nedeniyle su altında kaldı. Göle dönen yolda birçok vatandaş araçlarıyla mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar yolda kaldı. Trafik adeta durma noktasına gelirken, bazı vatandaşlar göle dönen yolda zorlukla gitmeye çalıştı.

İstanbul'da yollar göle döndü - Resim : 2

RÖGARLAR TAŞTI

Üsküdar'da da yağış sebebiyle bazı yollar su altında kaldı. Araçların ilerlemekte zorlandığı görüldü. Yağış nedeniyle bazı rögarlar da taştı.

İHA

 

İstanbul'da yollar göle döndü ile ilgili etiketler hava durumu Sağanak Yağış Üsküdar Mecidiyeköy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.