İstanbul'da yol verme kavgasında dehşet anları!

İstanbul Fatih'te, yol verme yüzünden kavgada iki kişi dehşet saçtı. Darp sırasında yere düşen şahsın kafasını tekmeleyen saldırganları çevredekiler güçlükle ayırdı. Yere düşen kişinin başında olan bir kişiyi de darbeden şahıslar olay yerinden araçlarına binip ayrıldı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Fatih Çeşme Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde yol verme yüzünden iki grup arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yerde hareketsiz yatan kişinin darp edilerek, kafasına tekme atıldığı görüldü.

Çevredekilerin araya girmesiyle kavga güçlükle sonlandırılabildi. Yaşanan dehşet anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde yerde yatan kişinin saldırganlar tarafından defalarca yumruklandığı ve kafasına tekme atıldığı görüldü.

DHA

İstanbul'da yol verme kavgasında dehşet anları! ile ilgili etiketler Fatih semti yol verme yol verme kavgası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.