İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak...

Süper Lig futbol müsabakalarında bugün Galatasaray ve Yeni Malatyaspor takımları arasında oynanacak maç yüzünden İstanbul'da bugün bazı yollar 17:30'dan itibaren trafiğe kapatılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar ve alternatifleri...

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, bugün Galatasaray-Yeni Malatyaspor takımları arasında oynanacak Süper Lig müsabakası nedeniyle saat 17.30’dan itibaren kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar duyuruldu.

İşte İstanbul'da kapatılacak yollar ve alternatifi olan yollar;

15 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ KAPATILACAK YOLLAR:

1- TEM Kuzey yan yoldan Cendere Caddesi’ne bağlantı yolu trafiğe kapatılacak.

2- Kâğıthane’den gelip Azerbaycan Caddesi’nden Metin Oktay Caddesi’ne bağlanıp, TEM Kuzeye bağlantı yolu Metin Oktay Caddesi iki yönlü olarak hem Kâğıthane’den TEM’e bağlantı yolu hem de TEM Kuzey yan yoldan Vadi İstanbul’a bağlantı yolu trafiğe kapatılacak.

3- Kemerburgaz’dan gelip, Azerbaycan Caddesi’nden Vadi İstanbul köprüsünden Metin Oktay Caddesi’ni takiben TEM Kuzeye bağlantı yolu trafiğe kapatılacak.

ALTERNATİF YOLLAR:

1- TEM Kuzey Yol Hasdal Bağlantı Yolu.

2- Büyükdere Caddesi Maslak Ayazağa Caddesi Ayazağa Cendere Caddesi Azerbaycan Caddesi.

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak... ile ilgili etiketler İstanbul Trafik kapalı yollar yollar alternatif yollar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.