İstanbul'da yaşanan iş kazasıyla ilgili cevap bekleyen sorular!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde gerçekleştirilen tatbikat sırasında itfaiye aracında yer alan merdivenin devrilmesi sonucu yiki itfaiyeci şehit olmuştu. Yaşanan bu iş kazasının ardından ise cevaplanması gereken önemli sorular var.

Kadıköy İtfaiye İstasyonu bahçesinde tatbikat yapıldığı esnada, itfaiye aracının 63 metrelik sepetli merdiveni kırılmış, iki itfaiye eri, istasyonun karşısındaki binanın çatısına düşerek ağır yaralanmış ve tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu.

Yaşanan üzücü olayın ardından gözler İBB'ye çevrildi. CHP'nin Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı olan Remzi Albayrak'ın Ekrem İmamoğlu tarafından İtfaiye Daire Başkanlığı'na atanmasının ardından kurumda liyakatsiz atamaların gerçekleştirildiği iddia edildi.

İstanbul'da yaşanan iş kazasıyla ilgili cevap bekleyen sorular!

2 itfaiye erinin şehit olduğu iş kazasında ise cevaplanması gereken önemli sorular var. İki itfaiyecinin yaşamını yitirdiği merdiven aracının periyodik bakımlarının yapılıp yapılmadığı en önemli detay.

İtaiye erlerine gerekli koruyucu donanımın verilip verilmediği de cevabı aranan bir diğer soru.

İstanbul'da yaşanan iş kazasıyla ilgili cevap bekleyen sorular! ile ilgili etiketler Kadıköy İBB itfaiye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.