İstanbul'da yağışın etkili olduğu saatlerde İBB çimleri suladı

İstanbul'da sağanak yağış sabah saatlerinden itibaren etkili oldu. Anadolu Yakası'nda bazı yerlerde su baskınları yaşanırken ortaya çıkan bir görüntü dikkat çekti. İBB'nin yağışın etkili olduğu saatlerde çimleri suladığı görüldü. Ortaya çıkan görüntüler gündem oldu.

İstanbul Anadolu Yakası’nda sabah saatlerinden itibaren yoğun yağış etkisini gösterirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki çimlerin fıskiyeyle sulanması dikkat çekti.

İstanbul Anadolu Yakasında sabah saatlerinden itibaren yoğun yağış etkili olmaya devam ediyor. Yağışın etkili olduğu Maltepe’de de yollar göle döndü, araçlar ve sürücüler yollarda mahsur kaldı. Yağışın yoğun olduğu saatlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki çimlerin yağmurun altında fıskiyeyle sulanması ise dikkat çekti.

İstanbul'da yağışın etkili olduğu saatlerde İBB çimleri suladı ile ilgili etiketler İBB İstanbul Yağış çim sulama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.