İstanbul'da vatandaşların metro çilesi... Onlarca kişi binemedi, araçlar tıklım tıklım!

İstanbul'da trafik sıkıntısı sürerken toplu taşımada da durum farklı değil. Metro seferlerindeki azlık nedeniyle araçlar dolu gelirken onlaca vatandaş tıklım tıklım araçlara binemedi. Öte yandan metrodaki yoğunluk nedeniyle sosyal mesafe kuralları da ihlal edildi.

İstanbul'un trafik sıkıntısı her geçen gün büyürken, metrolarda seferlerin azlığı vatandaşı çileden çıkardı. Yenikapı-Kirazlı Metrosuna bağlı Menderes istasyonunda araçlar dolu gelince duraklarda yoğunluk oluştu. Onlarca kişi tıklım tıklım olan metroya binmedi.

İstanbul'un trafik sıkıntısına metroda seferlerin azlığı da eklenince vatandaş çileden çıktı. Yenikapı-Kirazlı metrosuna bağlı Menderes istasyonuna bekleyen vatandaşlar araçların dolu gelmesi sonucu yoğunluk oluşturdu. Onlarca vatandaş tıklım tıklım olan metroya binemedi. Yoğunluk nedeniyle sosyal mesafe kuralı da ihlal edildi.

İstanbul'da vatandaşların metro çilesi... Onlarca kişi binemedi, araçlar tıklım tıklım! ile ilgili etiketler İstanbul metro yoğunluk sefer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.