İstanbul'da vaka sayısında korkunç artış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son günlerde İstanbul'da vaka sayısındaki artışla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Bakan Koca, İstanbul'daki vaka sayısının Türkiye genelinin yüzde 40'ına ulaştığını belirtti. Kentteki vaka artışının Ankara'nın 5 katı olduğunu belirten Koca, vatandaşları tedbirlere uymaları konusunda uyardı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında salgının İstanbul'daki seyri masaya yatırıldı.

Toplantıya İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, bakan yardımcıları, il sağlık müdürü, saha koordinatörleri ve başhekimler katıldı.

Toplantının arından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İstanbul için ürküten bir uyarı geldi.

Bakan Koca sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı;

''İSTANBUL’DA VAKA SAYISI Türkiye genelinin %40’ına, Ankara’nın 5 katına ulaştı. Temaslı taramasını, test sayısını artırdık. Salgınla mücadelede, şu an, sizlerin uyacağı tedbirlerden daha güçlü bir silahımız yok. Maskenin önemi arttı. Ve en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz.''

İstanbul'da vaka sayısında korkunç artış

KALABALIK ORTAMA GİRMEYİN

Bakan Koca bir sonraki paylaşımında ise vatandaşları kalabalık ortamlara girmemeleri konusunda uyardı. 

Koca ''İstanbul’da en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz. Mecbur olmadıkça kalabalık ortama girmeyin.'' ifadelerini kullandı. 

İstanbul'da vaka sayısında korkunç artış ile ilgili etiketler Fahrettin Koca İstanbul vaka sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.