İstanbul'da vahşet gecesi! Annesinin kafasını kesip tencereye koydu! Eve gelen polise şok!

Küçükçekmece'de Tuğçe Sayın (35), annesini önce bıçakla öldürdü ardından kafasını satırla kesip tencereye koydu. Sayın'ın, annesi Sevilay Palabıyık (67)'ın sol bacaklarındaki etleri de sıyırıp bir kovaya koyduğu öğrenildi. Evi üzerine yapmasını istediği annesiyle tartıştığı için öldürdüğünü söylediği öğrenilen Sayın polis tarafından gözaltına alındı.

Küçükçekmece Halkalı Bezirganbahçe'de bulunan bir sitede kavga ihbarı alan polis olay yerine gittiğinde Medine Çakatay, polislere komşusu Sevilay Palabıyık'a ulaşamadığını ifade etti.

KAFASINI DİNLEMEK İÇİN DIŞARI ÇIKTI' DEDİ

Bunun üzerine polisler daireye çıkarak kapıyı çaldı. Kapıyı açan Tuğçe Sayın'a polisler, annesini sordu. Sayın ise annesinin evde olmadığını söyleyerek, "Erkenden 'kafamı dinleyeceğim' diyerek dışarı çıktı. Halen de gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyorum" dedi. Polislerin eve girmesine de izin vermeyen Tuğçe Sayın, kısa bir süre sonra annesini öldürdüğünü itiraf etti.

ANNEMİ ÖLDÜRDÜM BANYODA

Tuğçe Sayın, "Annemi öldürdüm. Kendisi banyoda" dedi. Olay yerine giren polis ekipleri Sevilay Palabıyık'ın sırtüstü yattığını ve kafasının olmadığını gördü. Bunun üzerine Tuğçe Sayın polislere, 'annemin kafası da mutfakta tencerenin içinde" dedi.

GÖZALTINA ALINDI

Yaklaşık 4 yıl öncesine kadar acil tıp teknisyeni olarak çalıştığı öğrenilen Tuğçe Sayın, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sayın'ın şizofren tanısı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. Sayın'ın annesine evin kendi üzerine yapmasını istediği bu nedenle de tartıştıkları kaydedildi.

İstanbul'da vahşet gecesi! Annesinin kafasını kesip tencereye koydu! Eve gelen polise şok! ile ilgili etiketler Yaşam Küçükçekmece cinayet süperhaber gündem haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.