İstanbul'da uzun süreli su kesintileri yaşanacak!

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'un bazı ilçelerinde 30 saatlik bir su kesintisi yapılacağı açıklandı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışma çerçevesinde bazı çevrelerde kesintilerin yaşanacağı açıklandı. Bu konu hakkında araştırma yapan vatandaşlarımız için biz de merak edilenleri derledik. Peki,İstanbul'da sular nerede kesilecek? Su kesintisi hakkında bilgi almak isteyen ve son dakika gelişmelerini merak edenler detayları haberimizde bulabilirler...

İSKİ, İstanbul'da 5 ilçede uzun süreli su kesintilerinin yaşanacağını açıkladı. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Yenileme, bakım ve onarım çalışması nedeniyle Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüpsultan ilçelerinde bazı bölgelere 13 Mart Salı günü saat 10.00'dan itibaren 30 saat süreyle su verilmeyecek. Peki, İstanbul'da sular nerede kesilecek? Su kesintisi hakkında bilgi almak isteyen ve son dakika gelişmelerini merak edenler detayları haberimizde bulabilirler...

weeewiski_su_kesintisi

İSTANBUL'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ, Kağıthane-Levent Ana İsale Hattı'ndaki yenileme ve bakım-onarım çalışması nedeniyle Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüpsultan'da 30 saat su kesintisi olacağını belirtti.
Kesintinin salı günü saat 10.00'dan çarşamba günü saat 16.00'ya kadar süreceği kaydedildi.
Yapılan açıklamaya göre 30 saatlik kesintinin olacağı yerler şöyle:

-Beyoğlu: Kaptan Paşa, Piyale Paşa, Fetih Tepe, Piri Paşa, Keçeci Piri, Kulaksız, İstiklal, Yenişehir, Hacı Ahmet, Bostan, Bülbül, Kocatepe, Çukur, KalyoncuKulluğu, Sururi Mehmet Efendi, Yahya Kahya, Çatma Mescit, Kamer Hatun, Hüseyinağa, Kuloğlu, Şehit Muhtar, Cihangir, Kılıç Ali Paşa, Firüz Ağa, Evliya Çelebi, Şahkulu, Asmalı Mescit, Katip Mustafa Çelebi ve Tomtom mahalleleri ile Ömer Avni, Örnektepe ve Pürtelaş Hasan Efendi mahallerinin üst kotları

- Şişli: Gülbahar, Mecidiyeköy, Kaptan Paşa, Halide Edip Adıvar, Halil Rıfat Paşa, Mahmut Şevket Paşa, Cumhuriyet, Duatepe, Merkez, 19 Mayıs, Meşrutiyet, Halaskargazi, Teşvikiye, Harbiye, İnönü, Ergenekon, Bozkurt, Eskişehir, Feriköy, Yayla, Kuştepe, İzzetpaşa, Esentepe ve Fulya mahalleleri

- Kağıthane: Gültepe, Harman Tepe, Telsizler, Ortabayır, Çağlayan, Hürriyet, Gürsel, Talatpaşa, Mehmet Akif Ersoy, Nurtepe, Hamidiye ve Merkez mahalleleri ile Yahya Kemal mahallesinin üst kotları.

- Beşiktaş: Levent, Etiler, Ulus, Nispetiye, Kültür, Akat, Rumelihisarı, Gayrettepe, Dikilitaş, Balmumcu, Yıldız ve Levazım mahalleri ile Bebek, Arnavutköy ve Kuruçeşme bölgelerinin üst kotları.

- Eyüpsultan: Hasdal Askeri Kışlası, Kemerburgaz (Mithatpaşa ve Mimarsinan) ve Göktürk mahalleri

iski_su_kesintisisafasf

İSKİ ARIZA TELEFONU NEDİR?

Su kesintisi gündelik hayatta işlerimizi aksatan büyük bir problem olduğunu ve işlerimizi aksatan bir problem olduğunu söylersek yalan söylemiş olmayız. Ve bu su kesintisi ve su arızaları hakkında 7 gün 24 saat ulaşabileceğimiz, su kesintileri hakkında bilgi alabileceğimiz ve tahmini kesinti süresini öğrenebileceğimiz, ayrıca abonelik işlemlerini gerçekleştirebileceğimiz bir numara mevcut. 185’i tuşlayarak bu hizmetlerin hepsini gerçekleştirebilirsiniz. Ve bölgenizde ki yaşanan su arızalarını, tesisat problemleri İski’ye bildirebilirsiniz ve profesyonel yardım alabilirsiniz. Ayrıca www.iski.gov.tr adresine girerek, hem online bir şekilde su faturanızı ödeyebilirsiniz hem de kesintiler hakkında daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca yukarıda verdiğim site üzerinden ülkemizde şehir şehir su teknik kalite raporlarını görüntüleyebilirsiniz ve fazla gelen faturanız için dilekçe gönderip fatura itirazı yapabilirsiniz. İstanbul dışı aramalar için İski’ye 0212 185 00 00 numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz!

iski_su_kesintisi

İSKİ HAKKINDA

2560 sayılı İSKİ Kanunu ile 1981 yılında kurulan İSKİ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bağımsız bütçeli bir kuruluştur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olduğu İSKİ’de Büyükşehir Belediye Meclisiİdarenin Genel Kurulu’nu oluşturur. İSKİ Genel Müdürü Büyükşehir Belediye Başkanı’nın teklifiyle İçişleri Bakanı’nın onayıyla seçilir. İSKİ Genel Müdürü, İdarenin Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ni de yürütür. Yönetim Kurulu’nda ayrıca; biri kıdemli Genel Müdür Yardımcısı’ndan oluşan 4 üye bulunur. İSKİ Genel Kurulu (İBB Meclisi) tarafından seçilen 2 Denetçi, denetim görevini yürütür.

İSKİ, idari yapılanma olarak 5 Genel Müdür Yardımcılığı, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği, İç Denetim Birim Başkanlığı, 19 Daire Başkanlığı ve 96 Müdürlükten oluşmaktadır. Özellikle teknik kadrodaki personelin ağırlıklı olduğu Kurumda; 3 bin 870 işçi, 2 bin 621 memur olmak üzere toplam 6 bin 491 personel görev yapmaktadır.

İdarenin gelirinin tamamına yakını su satışıyla karşılanmaktadır. Yatırımların tamamına yakını da su satışından elde edilen gelirle yapılmaktadır.

İSKİ’nin hizmetlerinden faydalanmak isteyenler, İSKİ ile sözleşme yaparak su veya atıksu abonesi olurlar. Su tüketimleri mekanik veya kartlı sayaçlarla belirlenir. Sözleşmeler tüketici grubuna göre ev, işyeri, genel ve katma bütçeli kurumlar, sanayi ve şantiye, belediyelere toplu su, köy ev ve köy işyeri olarak ayrılır.

İstanbul'da uzun süreli su kesintileri yaşanacak! ile ilgili etiketler İSKİ İstanbul Su Kesintisi sular nerede kesilecek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.