İstanbul'da uyuşturucu imalathanesine çevrilen villaya jandarma baskını!

İstanbul'da jandarma ekiplerinin, bir çetenin uyuşturucu madde imal ettiğini belirledikten sonra yapılan takip sonucu, Kartal'daki bir villaya operasyon düzenlendi. Villada düzenlenen uyuşturucu partilerine eleman sağlamak için kullanıldığı tespit edilen kadın şüpheliler G.D. ve E.Y. de dahil olmak üzere, örgüt lideri H.D. ile birlikte H.A., H.K. ve M.K. güvenlik görevlilerince gözaltına alındı.

Kartal'da jandarma ekipleri bir çetenin uyuşturucu madde imal etmek için kiraladığı villaya baskın gerçekleştirdi. Baskın sonucu beş kişi gözaltına alınırken, evde yapılan incelemelerde işlenmeye hazır vaziyette 100 litre sıvı metamfetamin, bin 200 gram kristal metamfetamin, 100 gram toz esrar, 100 gram marihuana, bir miktar kokain ele geçirdi. Jandarmanın operasyon anı kameralarca görüntülendi.

İstanbul'da uyuşturucu imalathanesine çevrilen villaya jandarma baskını!

Uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, H.D.'nin uyuşturucu maddeleri, yasadışı yollarla temin edip kullanıma hazır hale getirerek, torbacı olarak tabir edilen kişiler aracılığıyla piyasaya sürdüğü ihbarı alındı.

UYUŞTURUCU PARTİSİ DÜZENLİYORLARDI

Alınan bilgi üzerine jandarma ekipleri harekete geçerek, H.D.'nin Kartal'da kiraladığı villa çevresinde fiziki takip ve istihbarı çalışmalarını yoğunlaştırdı. H.D. ile beraber H.A., E.Y., G.D., H.K. ve M.K.'nin yanlarında getirdikleri şahıslarla sıkça villaya giriş çıkış yaptıklarını belirledi.

İstanbul'da uyuşturucu imalathanesine çevrilen villaya jandarma baskını! - Resim : 2

UYUŞTURUCU İMALATHANESİNE ÇEVİRMİŞLER

Şüphelilerin villada olduğu bulunduğu sırada jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddeleri torbacı tabir edilen şahıslara dikkat çekmeden dağıtmak ve evde düzenlenen uyuşturucu partilerine eleman temin etmek üzere kullandığı değerlendirilen kadın şüpheliler G.D. ve E.Y. de dahil olmak üzere örgüt lideri H.D. ile birlikte H.A., H.K. ve M.K. güvenlik ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul'da uyuşturucu imalathanesine çevrilen villaya jandarma baskını! - Resim : 3

Villada yapılan incelemelerde 100 litre sıvı metamfetamin, bin 200 gram kristal metamfetamin, 100 gram marihuana, 100 gram toz esrar, bir miktar kokain, çok sayıda "bong" olarak tabir edilen uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 hassas terazi, 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca ile çok sayıda dijital materyal bulundu.

DAĞITIMDA KADIN MI KULLANIYORLARDI

Jandarmadaki sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden örgüt lideri H.D. ve örgüt üyeleri H.K. ile M.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

DHA

İstanbul'da uyuşturucu imalathanesine çevrilen villaya jandarma baskını! ile ilgili etiketler uyuşturucu Kartal uyuşturucu çetesi villaya baskın villa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.