İstanbul'da üst geçit çöktü

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir üst geçit çöktü. TEM Bağlantı Yolu Kağıthane istikameti yola kapandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Eyüpsultan'da sabah saatlerinde üst geçit çöktü. Bu sırada yoldan geçen otobüs çöken üst geçidin altında kalmaktan son anda kurutuldu.

Çökme nedeniyle Tem Bağlantı Yolu Kağıthane istikameti yolu kapandı.

İstanbul'da üst geçit çöktü

ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polis ekipleri çökmenin olduğu yolu şerit çekerek kapattı. Çökme nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oldu. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'da üst geçit çöktü - Resim : 2

İstanbul Valiliğinden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada olayda herhangi bir ölü ve yaralının bulunmadığı kaydedilerek şu ifadelere yer verildi:

“Çöken yaya geçici çevresinde gerekli emniyet tedbirleri alınmış olup, yolun Alibeyköy istikameti trafiğe kapatılmıştır. Yapılacak enkaz kaldırma çalışmaları nedeniyle ulaşım Kemerburgaz Kavşağından, Maslak-Ayazağa istikametine yönlendirilmektedir. Olay nedeniyle herhangi bir yaralı veya can kaybımız yoktur. Konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır”

İstanbul'da üst geçit çöktü - Resim : 3

İstanbul'da üst geçit çöktü ile ilgili etiketler İstanbul Eyüpsultan TEM üst geçit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.