İstanbul'da turistik otele sahte içki operasyonu!

İstanbul Fatih'te restoran bölümünde müşterilerine sahte içki servisi yaptığı tespit edilen bir otele polis tarafından operasyon düzenlendi. Polis restoranda yaptığı aramada 72 şişe sahte içki ile alkol şişelenmesi için kullanılan düzenekler ele geçirildi.

Mersin de geçtiğimiz hafta sahte içki nedeniyle 8 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından alarma geçen İstanbul polisi, yaptığı çalışmalar ve aldığı istihbaratlar doğrultusunda Aksaray’daki bir otelde kaçak içki satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Otele ani baskın düzenleyen Fatih ilçe ekipleri otelde bulunan ve daha önceden sahte içki yaptıkları belirlenen Abdulkadir K. (35), Doğudan A. (29), Urfan Ş. (53) ve Hidır A. (61) isimli şahısları gözaltına aldı.

Otelde yapılan aranalarda 72 şişe içki, alkol üretiminde kullanılan kapak etiketleri, şişe kap, 7 yaprak hologramlı barkod, 60 adet kapak etiketi, bidonlar içerisinde 30 litre etil alkol, 5 adet tabanca ve çok sayıda fişek ele geçiren ekipler, ele geçirilen içkilerin oteldeki müşterilere servis edildiğini tespit etti.

Baskında ele geçirilen 30 litre etil alkolün içki yapımı için otelde tutulduğu tespit edilirken, gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi. Şüpheler hakkında “Adli Kontrol Hükmü” uygulandı.

İstanbul'da turistik otele sahte içki operasyonu! ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti polis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.