İstanbul'da tramvayla otomobil çarpıştı

İstanbul Güngören'de tramvayla otomobil çarpıştı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Güngören'de tramvayla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Eski Londra Asfaltı Caddesi'nde, T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında seyir halindeki tramvayla sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen araç çarpıştı.

Kazada savrulan otomobil, tramvay ile ketener direği arasında sıkıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1 YARALI VAR

Kazada otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası bölgede trafik yoğunlaşırken sıkışan araç itfaiyenin yardımıyla çekiciye yüklendi.

Tramvayın da çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

 

İstanbul'da tramvayla otomobil çarpıştı ile ilgili etiketler Güngören İstanbul tramvay kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.