İstanbul’da toplu ulaşım kullanımı yüzde 64 oranında düştü

İstanbul'da koronavirüs salgını nedeniyle 20 Mart Cuma günü toplu taşıma kullanım oranı yüzde 64 oranında düştü. Bu oranın, virüsün ülkemizde görüldüğü ilk vakadan bu yana kentte ölçülen en düşük oran olduğu belirtildi.

İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanım oranı korona virüs nedeniyle yüzde 64 seviyesine kadar düştü.

YÜZDE 64 ORANINDA DÜŞTÜ

6 Mart Cuma günü 7 milyon 387 bin 197 kişi tarafından kullanılan toplu taşıma araçları, 13 Mart Çarşamba günü 6 milyon 188 bin 972 olurken bu sayı yüzde 64 oranına düşerek dün itibariyle 2 milyon 214 bin 832 kişiye kadar geriledi.

YOLLAR BOMBOŞ KALDI

Öte yandan trafik yoğunluğunda İstanbul’da bugün sabah saatlerinde yüzde 8 ile son günlerin en az yoğunluğu ölçüldü. Normal zamanlarda trafik yoğunluğunun yaşandığı boğaz köprüleri, E-5 ve TEM otoyolunun boş olduğu görüldü. Metrobüs duraklarının boş olması ise havadan drone ile görüntülendi.

VATANDAŞLAR SAHİLLERDE 

Zeytinburnu Sahil yolunda ise bazı vatandaşların virüs salgını olmasına rağmen sokaklarda ve sahillerde olduğu görüldü. Birkaç seyyar satıcı ise para kazanmak için yollarda beklediği görüldü.

(İHA)

İstanbul’da toplu ulaşım kullanımı yüzde 64 oranında düştü

İstanbul’da toplu ulaşım kullanımı yüzde 64 oranında düştü - Resim : 2

İstanbul’da toplu ulaşım kullanımı yüzde 64 oranında düştü ile ilgili etiketler İstanbul Trafik Koronavirüs Korona sahil ulaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.