İstanbul'da toplu taşımaya 50 liralık indirim! İş Bankası'ndan İstanbulkart sahiplerine hediye para

Akaryakıt fiyatlarına gelen son zamların ardından vatandaşlar kendi araçları yerine toplu taşıma araçlarına yönlendi. Bütçelerini kontrol etmek adına bu karar alanlara bir güzel haberlerde İş Bankası’ndan geldi. Ay sonuna kadar İş Bankası banka kartı kullanarak İstanbulkartlara yükleme yapanlara 5 lira hediye para verilecek.

Akaryakıt fiyatlarındaki son artışla beraber araç sahipleri toplu taşımalara yönlenmeye başlandı. Bütçelerini daha da rahatlatmak adına kendi araçları yerine toplu taşımaları tercih edenlere İş Bankası’ndan müjdeli haberler geldi.

Geçtiğimiz aylar içerisinde İBB UKOME toplantısı sonrasında toplu taşımaya gelen %40’lık zam, vatandaşların yol masraflarını daha da arttırmıştı. Tam da bu noktada devreye giriş yapan Türkiye İş Bankası, İstanbullu vatandaşların bütçelerini rahatlatacak bir kampanya başlatıldı.

İstanbul'da toplu taşımaya 50 liralık indirim! İş Bankası'ndan İstanbulkart sahiplerine hediye para

Türkiye İş Bankası artan ulaşım fiyatlarından dolayı başlattığı kampanyada 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanyada müşterilere hediye para verilecek. Kampanya doğrultusunda, banka kartı aracılığı ile 50 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemesi yapan müşterilere 5 TL, toplamda 50 TL tutarında MaxiPuan hediyesi verilecektir.

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen 50 TL MaxiPuan kazanımlı ulaşım kampanyası, yalnızca bireysel Maximum kart ve Maximiles kart kullanıcıları için geçerli olacaktır. Hediye puanlar 7 Haziran tarihinde hesaplara aktarılacak ve 31Temmuz tarihine kadar kullanılacaktır.

İstanbul'da toplu taşımaya 50 liralık indirim! İş Bankası'ndan İstanbulkart sahiplerine hediye para - Resim : 2

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan 50 TL MaxiPuan kazanımlı ulaşım kampanyasından fayda sağlamak isteyen müşterilerin, İstanbulkart yükleme işlemlerini Maximum Mobil uygulaması içerisinde yer alan ekrandan yapmaları gerekmektedir.

İstanbul'da toplu taşımaya 50 liralık indirim! İş Bankası'ndan İstanbulkart sahiplerine hediye para ile ilgili etiketler İstanbul İş Bankası toplu taşıma istanbulkart
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.