İstanbul'da Togolu gencin korkunç sonu! Ölmeden önceki son anları saniye saniye kamerada...

Esenyurt'ta bir kişiden telefon alan Togolu genç, cihaz bozuk çıkınca iade etmek istedi. Satın aldığı kişi ile iade için buluşan genç neye uğradığını şaşırdı. Bir anda başlayan tartışmada bıçakla yaralanıp, kan kaybından hayatını kaybetti. Kanlar içinde yere yığıldığı o son anları ise saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydedildi.

İstanbul'da geçen salı günü Togo'lu bir gencin aldığı cep telefonu sonu oldu. 

İADE ETMEK İSTEYİNCE SÖZLÜ TAŞTIŞMA BAŞLADI

İddiaya göre, bir kişiden telefon alan Togolu Romeo E., telefonun bozuk çıkması üzerine satın aldığı kişi ile irtibata geçti. Akşam saatlerinde tekrar buluşan şahıslar arasında sözlü tartışma çıktı.

CİHAZIN ESKİ SAHİBİ YANINDA BIÇAK GETİRMİŞ

Telefonu verdiği iddia edilen şahıs tartışmanın büyümesinin ardından yanında getirdiği bıçak ile Romeo E.'yi göğsünden bıçakladı. Bıçaklanmanın etkisiyle şoka giren genç, yanındaki arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçmaya başladı.

İstanbul'da Togolu gencin korkunç sonu! Ölmeden önceki son anları saniye saniye kamerada...

AŞIRI KAN KAYBEDİNCE YERE YIĞILDI

Aşırı kan kaybeden Romeo E. taksiye binmek için ana caddeye çıktı ancak dayanamayıp yere yığıldı. Kanlar içinde bir kişinin yerde yattığını gören esnaf, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

SON ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Aşırı kan kaybeden Togolu genç ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahaleye rağmen Romeo E. hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren şahsı yakalamak için polis ekipleri ise çalışma başlattı. Togolu gencin son anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

 

 

İstanbul'da Togolu gencin korkunç sonu! Ölmeden önceki son anları saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler İstanbul telefon Togo bozuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.