İstanbul'da taksiler yarın 1 TL!

Yolcu arayan taksicilerle taksi arayan yolcuları buluşturan akıllı telefon uygulaması BiTaksi, büyük bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 1 Mart Perşembe günü BiTaksi ile İstanbul'da yapılacak yolculuklarda kullanıcılar sadece 1 TL ödeyecek.

Banka, kredi kartı ya da BKM (Bankalararası Kart Merkezi) Express seçeneğiyle taksi çağıran yolcular, indirim kodu girmeksizin 30 TL'ye kadar 1 TL ödeyerek seyahat edebilecek. 30 TL'nin üzerinde yolculuk yapan kullanıcılara ise tutar üzerinden 29 TL indirim uygulanacak.BKM Express’in de dahil olduğu bu kampanyada tüm BiTaksi kullanıcıları kampanyadan bir kez yararlanabilecek. İndirim, BiTaksi ödeme ekranında otomatik olarak anında düşülecek.

bitaksi

15 MİLYON YOLCULUK

7/24 çalışan müşteri hizmetleri ve uygulama içerisindeki geliştirmelerle BiTaksi, sürücülerin ve kullanıcıların her geçen gün daha iyi ve kaliteli hizmet alması için çalışmalarını sürdürüyor. Ocak 2018 itibariyle indirme sayısı 2,6 milyonu geçen uygulamada, 15 milyonun üzerinde yolculuk gerçekleştirildi.

İstanbul'da taksiler yarın 1 TL! ile ilgili etiketler İstanbul Taksi Kampanya bitaksi 1 tl
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.