İstanbul'da taksi bulamayan Ezgi Mola çareyi otobüse binmekte buldu! Sosyal medyadan isyan etti

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Safiye karakterini canlandıran 38 yaşındaki Ezgi Mola, taksi bulamayınca otobüse bindi. İstanbul'daki taksi sorununa dikkat çeken Mola, otobüse bindiği anları Instagram'dan ''Alın taksinizi başınıza çalın be'' notuyla paylaştı.

Masumlar Apartmanı'nın sevilen oyuncusu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından taksi sorununa dikkat çekti. Başarılı oyuncu İstanbul'da taksi bulamadı. Mola çözümü ise otobüse binmekte buldu, belediye otobüsüne bindi ve o anları cep telefonu kamerasına aldı.

 İstanbul'da taksi bulamayan Ezgi Mola çareyi otobüse binmekte buldu! Sosyal medyadan isyan etti


'ALIN TAKSİNİZİ BAŞINIZA ÇALIN'

İstanbul'daki taksi sorununa tepki gösteren Mola, belediye otobüsünü kullandı ve o anlarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu 5,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Alın taksinizi başınıza çalın be. Bakiye de mis" ifadesine yer verdi.

 

 

 

İstanbul'da taksi bulamayan Ezgi Mola çareyi otobüse binmekte buldu! Sosyal medyadan isyan etti ile ilgili etiketler İstanbul Taksi Ezgi Mola Otobüs masumlar apartmanı Akbil istanbul kart
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.