DEAŞ'lı terörist askeri birliği gözetlerken yakalandı

Son dakika haberine göre, İstanbul'da Yenibosna İnzibat Tabur Komutanlığı çevresinde keşif yapan bir kişi ihbar üzerine yakalandı. Yakalan kişinin kimliğiyle ilgili yapılan aramada isminin Muhammed Yahya E. olduğu belirlendi. Üzerinde yapılan aramada DEAŞ ile ilgili görseller çıkan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da Yenibosna İnzibat Tabur Komutanlığı'nı ağaca çıkarak gözetlerken yakalanan kişinin DEAŞ'lı terörist olduğu belirlendi.

20 Şubat'ta saat 02.10 sıraların Yenibosna İnzibat Tabur Komutanlığı'nı ağaca çıkarak gözetleyen bir kişi ihbar üzerine yakalanmıştı.

DEAŞ'lı terörist askeri birliği gözetlerken yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Muhammed Yahya E. adlı kişinin İnzibat Tabur Komutanlığı'nda keşif yaptığı belirlendi.

DEAŞ'lı olduğu tespit edilen teröristin üzerinden DEAŞ ile bağlantılı görseller ve dokümanlar çıktı. Muhammed Yahya E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DEAŞ'lı terörist askeri birliği gözetlerken yakalandı - Resim : 2

DEAŞ'lı terörist askeri birliği gözetlerken yakalandı ile ilgili etiketler DEAŞ İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.