İstanbul'da sürücülerin kabusu oldular VİDEO

İstanbul Küçükçekmece'de otomobilleriyle drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye soktukları belirlenen iki kişi gözaltına alındı.

19 Şubat tarihinde araçlarıyla cadde üzerinde drift yaptıkları belirlenen Vedat A. ve Mahmut D. adlı iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Vedat A. ve Mahmut D. drift yaptıkları araçlarıyla birlikte Gayrettepe’deki Trafik Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Burada ifadeleri alınan şüpheliler hakkında, 46/2c Maddesi uyarınca, trafiği aksatacak veya tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmekten 206 lira para cezası, 20 ceza puanı ile TCK 179.Maddesinden kişilerin hayat, sağlık veya malvarlığını tehlikeye sokacak şekilde trafiğin güvenliğini tehlikeye sokmaktan yasal işlem yapıldı.

Şahıslar hakkında ayrıca trafiğin güvenliğini tehlikeye sokmaktan 2 yıla kadar hapis cezası öngören yasal işlem başlatılacağı öğrenildi. Olayda kullanılan araçlar ise emniyete çekildi.

İstanbul'da sürücülerin kabusu oldular VİDEO ile ilgili etiketler İstanbul Drift Sürücü maganda yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.