İstanbul'da soygun dehşeti! Kuyumcuyu silahla vurdu, altınları alıp kaçtı

İstanbul Tuzla'da soyguncu dehşeti yaşandı. Bir kuyumcuya giren silahlı soyguncular, çalışanı silahla yaralıktan sonra altınları alıp kaçtı. Soygunda ağır yaralanan kuyumcu çalışanı Ali Yıldırım'ın hastanede tedavisi sürüyor.

Olay Tuzla Yayla Mahallesi'nde geçtiğimiz salı günü saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Motosikletle kuyumcuya gelen iki şüpheliden şapkalı ve cerrahi maskeli olanı içeri girdi. Soygun sırasında Ali Yıldırım isimli çalışanla tartışmaya başlayan şüpheli Yıldırım'a silahla ateş etti.

İstanbul'da soygun dehşeti! Kuyumcuyu silahla vurdu, altınları alıp kaçtı

Yıldırım ağır bir şekilde yaralanırken, saldırgan bir poşete doldurduğu altın ve ziynet eşyalarıyla dışarı çıktı. Saldırgan motosikletle dışarıda bekleyen diğer şüphelinin arkasına bindikten sonra olay yerinden kaçtı.

Çevre esnafının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Yıldırım ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırganlar motosikletle kaçtı. Evli ve bir çocuk babası olan Ali Yıldırım'ın hastanedeki tedavisi sürdüğü öğrenildi.

İstanbul'da soygun dehşeti! Kuyumcuyu silahla vurdu, altınları alıp kaçtı - Resim : 2

DEHŞET ANI KAMERADA

Öte yandan dehşet anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Silahlı kasklı saldırgan kuyumcuya girerek Yıldırım'a ateş ediyor.

Yıldırım, vücuduna isabet eden iki kurşunla ağır bir şekilde yaralanırken, saldırgan bir poşete doldurduğu altın ve ziynet eşyalarıyla dışarı çıktı. Saldırgan motosikletle dışarıda bekleyen diğer şüphelinin arkasına bindikten sonra olay yerinden hızla kaçtı. 

İstanbul'da soygun dehşeti! Kuyumcuyu silahla vurdu, altınları alıp kaçtı - Resim : 3

İstanbul'da soygun dehşeti! Kuyumcuyu silahla vurdu, altınları alıp kaçtı ile ilgili etiketler İstanbul Tuzla Kuyumcu Soygun silah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.