İstanbul'da şoke eden olay! Çaldıkları 200 bin lirayı takside böyle bölüştüler!

İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan bir metro durağında çantasında yüklü miktarda para bulunan vatandaşın çantasını çalan kişilerden birisi yakalandı. Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen zanlılar, çaldıkları para balyalarını takside bölüştü. O anlar taksi kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre; Laleli Metro İstasyonu'nda 6 Mayıs tarihinde Abdülkerim A.(33) adlı bir vatandaşın çantasında bulunan 200 bin TL parası, yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce “yankesicilik” yöntemiyle çalındı. Durumu daha sonra fark eden A., olayı polise ihbar etti. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mağdurun çantasında bulunan paranın 200 bin lirasının çalındığını belirledi.

YABANCI UYRUKLU OLDUKLARI BELİRLENDİ

Metro durağındaki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, yüz tarama sisteminden faillerin eşkal ve kimlik bilgilerini tespit etti. Yapılan araştırmada, olayı gerçekleştirenlerin yabancı uyruklu 2 kişi olduğu anlaşıldı.

Elde edilen güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen yankesicilerden Rus uyruklu Denis P.(40), geçtiğimiz Pazartesi günü Aksaray Metro İstasyonunda durakta tren beklerken yakalanarak gözaltına alındı.

CEZAVİNDE GÖNDERİLDİ

Yapılan operasyonla yakalanan Denis P., sorgulanmak üzere ilçe emniyete götürüldü. Polisteki işlemlerinin ardından 12 Mayıs Salı günü adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu yankesici, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

DİĞER ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR

Polis, Denis P.’ye yardım eden ve olay sırasında yanında bulunan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

PARALARI BÖLÜŞTÜLER

Öte yandan ortaya çıkan taksi güvenlik kamerası görüntülerinde zanlıların, çaldıkları paraları kendi aralarında bölüştüğü anlar yer alıyor.

(İHA)

İstanbul'da şoke eden olay! Çaldıkları 200 bin lirayı takside böyle bölüştüler!

İstanbul'da şoke eden olay! Çaldıkları 200 bin lirayı takside böyle bölüştüler! ile ilgili etiketler Fatih semti İstanbul metro hırsız Hırsızlık Rus
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.