İstanbul'da skandal yaratacak 'vajina' heykeli

İstanbul'da düzenlenecek olan bir etkinlikte Elsa Sahal'ın Paris'te yer alan ünlü çeşmesi Boğaz'a idrarını yapar şekilde sergilenecek... Kadın cinsel organını açık bir şekilde gösteren heykel şimdiden vatandaşların tepkisini çekeceğe benziyor.

14’üncü Contemporary Istanbul (CI), 12-15 Eylül’de ekibe katılan yeni isimlerin katkıları ve yeni projelerle sanatseverleri ağırlayacak. Fuarın terasındaki heykel parkının yanı sıra fuar alanında da heykeller konumlandırılacak. Bunların arasında Gülay Semercioğlu’na ait iş de Renee Levi’ye ait işler de sergilenecek.

ELSA SAHAL'IN ÇEŞMESİ BOĞAZ'A BAKACAK

Elsa Sahal’in, Paris’teki FIAC’ta Tuileries Bahçesi’nde sergilenen ünlü ‘çeşme işi’ bu kez Boğaz’a bakacak. Kadın cinsel organını açıkça sergileyen heykel vatandaşların tepkisine yol açacağa benziyor.

İstanbul'da skandal yaratacak 'vajina' heykeli

Öte yandan fuarın giriş alanında ise Ekrem Yalçındağ’a ait bayraklı bir iş yer alacak. CI bu yıl Fransa’nın Marsilya kentinin önemli sanat fuarı ART-O-RAMA ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğinin sonucundaysa İstanbul’dan Öktem Aykut Galeri ve The Pill Galeri ART-O-RAMA’ya davet edildi.

Artweeks Akaretler projesi ise alternatif sanat fuarı olarak bu yıl üçüncü kez hayata geçiriliyor. Her yıl CI’ya katılan Mixer Galeri bu yıl Akaretler projesine dahil oluyor.

İstanbul'da skandal yaratacak 'vajina' heykeli ile ilgili etiketler Paris
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.