İstanbul'da sıcak saatler! Polis ile gaspçılar çatıştı!

İstanbul Kağıthane'de polisle gaspçılar çatıştı. Yabancı oldukları belirtilen gaspçılarla çıkan çatışmada biri polis 3 kişi yaralandı.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre, polis Kağıthane'de 2 gaspçıyı gözaltına almak isterken bu kişilerle silahlı çatışmaya çıktı. Polisin dur ihtarına silahla karşılık veren ve motosikletli olduklari öğrenilen 2 gaspçıyla çıkan çatışmada, bir polis hafif şekilde yaralandı.

Bir çok suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen gaspçıları suç üstü yapmak için polisin takibe aldığı ve takip esnasında 2 şahısın gasp girişiminde bulunacakları esnada çatışmanın çıktığı öğrenildi.

AatAAma

Silahli kovalamaca şeklinde süren çatışmada yaralanan 2 gaspçı motosikletle olay yerinden kaçmayı başardı. Gaspçıların peşini bırakmayan polis çatışmadan kısa bir süre sonra 2 gaspçının birisini yaralı şekilde ele geçirirken, diğerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul'da sıcak saatler! Polis ile gaspçılar çatıştı! ile ilgili etiketler Kağıthane Gasp Çatışma polis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.