İstanbul'da seçim heyecanı! Mahalleli sandık başında...

Ölüm ya da başka nedenlerle muhtarlıkları düşen mahalle ve köylerde bugün seçim için sandık başına gidiliyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından verilen karara göre bugün 753 yerde seçim yapılacak. İstanbul'da 14 mahalle de sandığa gidecek muhtarlıklar arasında.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından bugün, seçimlerin tekrarlanmasına ve ara seçim yapılmasına karar verildi.

İSTANBUL'DA 14 MAHALLE SANDIĞA GİDİYOR

Türkiye genelinde 753 yerde sandığa gidilecek seçimde İstanbul’da da 14 mahalle yeni muhtarlarını belirleyecek. Muhtar adayları, sandıktan en fazla oyu alabilmek için aralıksız çalışıyor. Aday oldukları mahallelere pankartlar ve posterler asıp, el ilanları dağıtan muhtar adayları, kapı kapı dolaşıp oy istiyor.

 

EN ÇOK TALEP EDİLEN: YEŞİL ALAN

Mahalle sakinlerinin muhtar adaylarından talep ettiklerinin başında ise yeşil alan, park ve sağlık ocağı yapılması geliyor.

 

İSTANBUL'DA SANDIK BAŞINA GİDECEK MAHALLELER

İstanbul’da seçim heyecanını yaşayan mahalleler; Bayrampaşa Vatan Mahallesi, Kağıthane Telsizler Mahallesi, Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi, Beşiktaş Cihannüma Mahallesi, Maltepe Büyükbakkalköy Mahallesi, Güngören Sanayi Mahallesi, Şişli Mecidiyeköy ve Feriköy Mahalleleri, Çatalca Ormanlı ile Kaleiçi Mahalleleri, Beyoğlu Asmalı Mescit, Kalyoncu Kulluğu, Katipmustafa Çelebi Mahalleleri ve Beykoz Anadolu Kavağı Mahallesi.

(DHA)

İstanbul'da seçim heyecanı! Mahalleli sandık başında... ile ilgili etiketler seçim muhtar sandık mahalle sandık başı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.