İstanbul’da 'sarı kod' uyarısı gerçek oldu! Kız Kulesi kayboldu

İstanbul'da yoğun sis etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı 'sarı kod' uyarısından sonra kenti kaplayan sis yüzünden uzun araç kuyrukları oluştu. İstanbul'un simgelerinden Kız Kulesi görülemez hale geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ‘sarı kod’ ile sis uyarısı akşam saatlerinde İstanbul’da etkisini gösterdi. Üsküdar’daki Kız Kulesi zaman zaman sisin etkisiyle kayboldu.

SARI KOD UYARISI YAPILMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 'sarı kod' ile yapılan uyarıda, "Yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

İstanbul’da 'sarı kod' uyarısı gerçek oldu! Kız Kulesi kayboldu

Uyarıların ardından İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren sis etkisini göstermeye başladı. Bostancı D-100 Kadıköy yönünde sisin etkisi ile uzun araç kuyrukları oluştu.

KIZ KULESİ KAYBOLDU

İstanbul’un simgeleri arasında yer alan Kız Kulesi’nin de zaman zaman sisten dolayı kaybolduğu görüldü. Üsküdar sahil yolunda Kız Kulesi’ni izlemeye gelen vatandaşların ise sis yüzünden yürümekte zorluk çektiği görüldü.

İHA

İstanbul’da 'sarı kod' uyarısı gerçek oldu! Kız Kulesi kayboldu ile ilgili etiketler İstanbul sis Kız Kulesi sarı kod

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.