İstanbul'da salgının başlangıcından beri en güzel haber! Teşekkür mesajıyla duyuruldu...

İstanbul'da koronavirüs salgının başlangıcından beri pozitif vaka oranında en düşük seviye dün görüldü. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, "Teşekkürler İstanbul! Rehavete kapılmadan, unutmadan. Covid'i şehrimizden kovalım, gündemimizden çıkartalım" dedi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul için sevindiren bir haberi duyurdu.

Prof. Dr. Memişoğlu, açıklamasında koronavirüs salgının başından veripozitif vaka oranında en düşük seviyenin dün görüldüğünü belirtti. Bunun hep birlikte başarıldığını kaydeden Memişoğlu, herkese teşekkür etti.

EN DÜŞÜK SEVİYEYİ DÜN GÖRDÜK!

Rehavete kapılınmaması uyarısında da bulunan Memişoğlu, paylaşımında şunları söyledi:

"Salgının başlangıcından beri pozitif vaka oranımızda en düşük seviyeyi dün gördük. Hep birlikte başarıyoruz. Teşekkürler İstanbul! Rehavete kapılmadan, unutmadan. Covid'i şehrimizden kovalım, gündemimizden çıkartalım" dedi.

İSTANBUL'DA AŞI SAYISI 5 MİLYONU AŞTI

Öte yandan, Sağlık Bakanlığınca Kovid-19'la mücadele kapsamında İstanbul'da uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 5 milyonu aştı.

 

İstanbul'da salgının başlangıcından beri en güzel haber! Teşekkür mesajıyla duyuruldu... ile ilgili etiketler İstanbul Koronavirüs Korona vaka aşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.