İstanbul'da saldırı hazırlığında yakalandılar

SuperHaber programcıları Mete Yarar ile Nedim Şener, PKK'nın intihar saldırıları yaptığını ve önümüzdeki günlerde büyükşehirleri hedef alabileceklerini söyledi. Yarar ile Şener'in uyarısının ardından İstanbul'da saldırı hazırlığındaki 4 PKK'lı terörist yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK - PYD/YPG terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda geçmiş dönemlerde, Suriye'de terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikten sonra illegal yollardan Türkiye'ye girdiği belirlenen ve saldırı hazırlığında olan 4 terörist gözaltına alındı.

YARAR VE ŞENER UYARMIŞTI

SuperHaber'de Memleket Aşkına programında PKK'nın intihar saldırılarına dikkat çeken Mete Yarar ve Nedim Şener, "Önümüzdeki günlerde büyükşehirleri hedef alabilirler!" diyerek uyarmıştı.

 

İstanbul'da saldırı hazırlığında yakalandılar ile ilgili etiketler PKK İstanbul Operasyon Suriye KCK Mete Yarar Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.