İstanbul'da sağlık çalışanları için otel tahsis edildi...

Koronavirüsle savaşta en ön cephede savaşan sağlık çalışanları için Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti. İstanbul'da bir otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi.

Koronavirüsle mücadelede kritik öneme sahip olan sağlık çalışanlarının ailelerini korumak amacıyla evlerine gitmek istememesi üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti.

Bakanlık İstanbul'daki bir otelin sağlık çalışanlarına oda tahsis etmediği bilgisi üzerine gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. Yapılan görüşme üzerine İbis Otel'in sağlık çalışanlarına tahsis edilmesi kararı alındı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada ''İstanbul’da, Bakanlığımız belgeli bir tesisin sağlık çalışanlarına oda tahsis etmediği paylaşımları üzerine tesis yönetimiyle gerekli görüşmeler yapılmıştır. Tesis yönetimi, grupları bünyesindeki komşu İbis Otel’i sağlık çalışanlarına tahsis etme kararı almıştır.'' ifadeleri kullanıldı. 

İstanbul'da sağlık çalışanları için otel tahsis edildi... ile ilgili etiketler otel Sağlık çalışanları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.