İstanbul'da sağanak yağış uyarısı! Gece saatlerine kadar sürecek...

Yeni yıla saatler kala yılbaşında İstanbul'da hava nasıl olacak sorusu merak edilirken kar yağıp yağmayacağı da araştırılıyor. Meteoroloji'den gelen 30 Aralık Perşembe hava durumu raporuna göre İstanbul'da bugün hava sağanak yağışlı olacak. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? Yılbaşında kar yağacak mı? İşte tüm merak edilenler...

Meteoroloji 30 Aralık Perşembe hava durumu raporunu yayımladı. 

Buna göre İstanbul 15, Parçalı ve çok bulutlu, sabah batı kesimleri ile gece saatlerinde kuzey ilçeleri yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı.

YILBAŞINDA HAVA NASIL OLACAK?

Yeni yıla sayılı günler kala merak edilen hava durumuyla ilgili Meteoroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Güven Özdemir, “Yılbaşında İstanbul’da yağış görülmeyecek. Soğuk hava etkisini ocak ayının ikinci haftasından itibaren göstermeye başlayacak” dedi. Özdemir, cuma günü Antalya'da sel riski olduğunu belirterek, dikkatli olunmasını istedi.

 

İstanbul'da sağanak yağış uyarısı! Gece saatlerine kadar sürecek... ile ilgili etiketler İstanbul hava durumu Meteoroloji Yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.