İstanbul'da şafak operasyonu! 2 bonzai çetesi çökertildi... / VİDEO

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nca uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda binlerce uyuşturucu madde ele geçirilirken motosikletle uyuşturucu dağıtan 2 şebeke çökertildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kağıthane ve Fatih'te Bonzai ve uyuşturucu imal ve ticareti yaptığını tespit ettiği adreslere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Ekipler, şüphelilerin hazırladıkları Bonzai ve uyuşturucu maddelerini özellikle Kağıthane, Şişli, Taksim Eminönü, Balat ve Unkapanı'ndaki gençlere motosikletli kuryeler vasıtasıyla dağıtarak sattıklarını tespit etti. Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlarla Bonzai ve uyuşturucu üretim ve dağıtım yapan 2 şebeke çökertilerek binlerce gencin zehirlenmesi engellendi.

BİNLERCE UYUŞTURUCU MADDE

Operasyon esnasında Bonzai ve uyuşturucu maddelerini satışa hazır hale getirmek amacıyla 'fişek' olarak tabir edilen şekilde kâğıtlara paketleyen şüphelilere suçüstü yapıldı. 4 ayrı adreste yapılan aramalarda 2 bin 500'den fazla kişinin kullanımına sunulmaya hazırlanan yaklaşık 3 kilogram Bonzai maddesi ile bin 727 gram paket toz ve kubar esrar, bin 568 adet sentetik hap, 4 gram eroin ve 2 gram Afyon Sakızı ele geçirildi.

TUTUKLANDILAR

Baskında gözaltına alınan şüpheli K.N., U.N., M.K., B.G., Y.H. ile 5 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi B.G. işlemleri ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da şafak operasyonu! 2 bonzai çetesi çökertildi... / VİDEO ile ilgili etiketler İstanbul uyuşturucu Operasyon bonzai
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.